Noutati :

Scandal dupa EUROVISION. Voturile romanilor din Spania si Italia au fost anulate de juriu

23 mai, 2013 - 12:06 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei la Eurovision, s-a clasat pe locul 13, dupa ce in urma voturilor din partea Spaniei a primit zero puncte, iar din partea Italiei a primit un punct.

Pentru a lamuri situatia din Italia si Spania, Dan Manoliu- seful delegatiei Romaniei la Eurovision, va trimite o scrisoare catre EBU (European Broadcasting Union, alianta serviciilor media publice care organizeaza Eurovision – n.r.).

Potrivit tabelului oficial cu televotingul din Italia, Romania a primit cele mai multe puncte, urmata de Moldova. Cum am primit doar un punct din Italia, inseamna ca juriul italian ne-a ars extrem de tare si ne-a dat zero puncte. Alta explicatie nu exista! Facand socoteli, te cam incurci si constati ca nu prea iese. Romanii au votat si in Italia, si in Spania, doar ca juriul e al tarii respective, cu oamenii lor. Vom trimite la EBU o hartie in care vom spune ca e usor de mirare ca am luat 12 puncte la televoting si iata ca totusi am primit doar un punct din Italia. Asteptam sa vedem daca vor da publicitatii si notele juriului italian„, spune Dan Manoliu. scrie ziarulring.ro.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor