Noutati :

Sase licee din Timis s-au intrecut la faza locala a Festivalului de Arta Dramatica “Actori vestiti”

12 februarie, 2011 - 07:28 PM
Autor: Andreea Hnyatek      
Categorie: CULTURA
2

Drame din familii, probleme ale societatii, povesti de amor si viata de adolescent. Acestea au fost o parte din subiectele pe care elevii a sase scoli din judetul Timis le-au expus sub forma unor scenete de teatru.

Aproape 200 de spectatori s-au adunat astazi in sala festiva a Colegiului Ion Vidu, la prima editie a Festivalului Regional de Arta Dramatica “Actori vestiti”.

“Ne-am pregatit aproape doua saptamani pentru acest eveniment, aproximativ 2-3 ore pe zi, dupa terminarea orelor de curs. Am facut o sceneta in care expunem anumite probleme din familie. Este ceva frumos din care avem numai de invatat”, spune Adriana Bolog, eleva in clasa a XII, la Grupul Scolar Industrial de Transporturi Auto Timisoara.

Actorii au fost de la Grupul Scolar de Posta si Telecomunicatii, Colegiul National Banatean, Liceul Waldorf, Grupul Scolar Industrial de Transporturi Auto si Liceul Grigore Moisil din Timisoara, dar si Colegiul National “Iulia Hasdeu” din Lugoj. Evenimentul a fost organizat de Consiliul Judetean al Elevilor, cu sprijinul ISJ si a Colegiului National de Arta “Ion Vidu”, care le-a pus la dispozitie sala.

“Sunt extrem de entuziasmat ca spectatorii au venit intr-un numar atat de mare. Faptul ca sunt multi dovedeste ca tinerii inca sunt interesati de valori”, spune Vlad Ungar, presedintele CJE.

Fiecare liceu a fost premiat, insa premiul cel mare s-a dus la Colegiul National Banatean, care va reprezenta judetul Timis la faza regionala.

FOTO: Dariana DragosInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Felicitari! 🙂

  2. Am fost. A iesit super. Avem un CJE adevarat!