Noutati :

Sarbatoare mare la Timisoara! Isi deschide portile unul dintre cele mai asteptate festivaluri!

2 iunie, 2015 - 12:05 PM
Autor: Anonim      
Categorie: CULTURA
0

TIMISOARA. Spectacole si dansuri va vor incanta la unul dintre cele mai asteptate festivaluri de la Timisoara – cel al Etniilor. Acesta va fi organizat de Centrul de Cultura si Arta al judetului Timis duminica, 7 iunie, la Muzeul Satului Banatean, de la Padurea Verde.

Startul se da la ora 15.30, cand porneste Alaiul Etniilor, de la Casa Ucraineana, ucrainenii fiind în acest an nasii evenimentului.

De la ora 17.00 incepe spectacolul formatiilor participante: Ansamblurile Uniunii Ucrainenilor: „Kozaciok” din Suceava, „Kalena” si „Trio Hrin” din stiuca, Corul „Shalom” al Comunitatii Evreilor din Timisoara,  Ansamblul de dansuri „Warjascher Spatzen” al etniei germane din Varias, Ansamblul de dansuri maghiare „Szederinda” si „Csurdangata” din Tormac, Formatia de dansuri sarbesti „Sveti Nicola” din Becicherecu Mic, Ansamblul „Palucenka”, al bulgarilor din Dudestii Vechi (cu solistii Larisa serban si Andreea Velciov), Ansamblul Comunitatii Romilor din Maguri, Ansamblul Comunitatii Cehilor din Garnic, Fanfara din Recas si Ansamblul Aromanilor, „Vanghilizmo”, din Kogalniceanu.

Intrarea libera.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...