Sarbatoare campeneasca intr-un cartier din Timisoara si spectacol cu Carmen Popovici Dumbrava si Doriana Talpes

TIMISOARA. Sarbatoare intr-un cartier din Timisoara. Locuitorii zonei si nu numai sunt asteptati la o sarbatoare campeneasca, dar si la spectacole folclorice unde artisti de renume, alaturi de artisti aflati la inceput de drum, vor incanta spectatorii cu melodii cunoscute din folclorul banatean.

CITESTE SI: Ce lipseste la Timisoara? Pregatiti… mujdeiul!

Astfel, sambata intre orele 13 si 17, in parcul Arhanghelii Mihail si Gavril din cartierul Blascovici va avea loc o serbare campeneasca in cadrul Zilelor cartierului. De la ora 16.00, timp de 30 de minute va fi slujba taierii colacului la capela Parohiei din Blascovici, apoi alaiul se va deplasa in parc unde va fi deschisa sarbatoarea.

CITESTE SI: O hala a unei vechi fabrici din Timisoara va fi complet transformata! Ce se va face aici? FOTO!

De la ora 17.00 va incepe programul artistic cu evolutia tinerilor de la Ansamblul folcloric „Timisul” cu participarea solistilor vocali: Alexandra Ciota, Vlad Vacaru, Georgiana Achim, Denis Hilitean, Patricia Pepa, Florica Nicoli.

Duminica petrecerea va continua. De la ora 10.00 la ora 12.00 va avea loc slujba Sfintei Liturghii, iar intre orele 13.00 si 17.99 va fi din nou sarbatoare campeneasca in Parcul Arhanghelii Mihail si Gavril. De la ora 16.00 pe scena vor ruca: Ansamblul folcloric al Comunei Parta, Ansamblul “Datina” din Peciu Nou, Ansamblul “Pusta Banatului” cu Dolores Donge si Ansamblul “Timisul” cu participarea solistilor vocali Carmen Popovici Dumbrava, Doriana Talpes, Ancuta Flesariu, Maria Bortun Popescu, Camelia Miutescu, Miruna Lazea, Dumitru Stoicanescu, Cornel Brici, Denis Bizau.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...