Noutati :

Sarbatoare in 28 si 29 mai la Triplex Confinium, unde se intalnesc granitele Romaniei, Serbiei si Ungariei!

17 mai, 2011 - 04:19 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Consiliul Judetean Timis a anuntat programul manifestarii de ziua DKMT. Manifestarea va avea loc in data de 28 si 29 mai, la fel ca in fiecare an, la borna de la Triplex Confinium, locul unde se unesc granitele Romaniei, Ungariei si Serbiei.

Traditionalele manifestari euroregionale au loc si in acest an la borna de la Triplex Confinium. In 28 si 29 mai, vor fi deschise granitele Romaniei, Ungariei si Serbiei, intre orele 10 si 18, ora Romaniei.

In data de 28 mai va avea loc, la ora 10, intalnirea de la borna de la Triplex Confinium, urmata de Crosul transfrontalier, la care vor lua parte 60 de copii din localitatile de granita din Serbia, Ungaria si Romania.

Tot in 28 mai, la ora 12, ora Romaniei, se va desfasura, la Szeged, in Ungaria, Adunarea Generala a Euroregiunii Dunare- Cris – Mures-Tisa.

Atat in data de 28 mai, cat si a doua zi, in 29 mai, vor avea loc manifestari culturale si sportive in Beba Veche (Romania), Majdan Rabe (Serbia) si Kubekhaza (Ungaria).Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...