Opinia Timisoarei

Sapte candidati pentru conducerea PNL Timisoara. Printre ei, Raul Ambrus si Claudiu Chira

TIMISOARA. Dupa scandalul de la inceputul lunii iulie, atunci cand au avut loc alegerile suspendate, intr-un final, din PNL Timisoara, liberalii sunt aproape de a organiza un nou scrutin pentru a-si desemna conducerea organizatiei. Astfel, au fost anuntate 7 candidaturi pentru functia de presedinte a PNL Timisoara, iar printre cei care si-au depus dosarul se numara si Raul Ambrus.

CITESTE SI: Cristian Ghinea, ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, la Timisoara: Este destul de enervant ca in campania interna din PNL suntem folositi noi ca sac de box 

Raul Ambruș s-a inscris astazi(n.r. vineri) in competitia pentru presedinte al organizatiei PNL Timisoara recunoscand activitatea Biroului Politic Local pe care l-a contestat in repetate randuri.

Raul Ambrus a renuntat la biroul sau politic nestatutar si si-a depus candidatura pentru sefia organizatiei PNL Timisoara. Autoproclamat presedinte al PNL Timișoara, acesta a lasat deoparte pretențiile nelegitime la conducerea organizatiei si a acceptat ca vointa unui grup restrans de persoane nu poate trece peste prevederile statutare„, transmit reprezentantii PNL Timis.

Pe langa acesta, pana acum, in cursa pentru presedintia PNL Timisoara s-au mai inscris alti 6 candidati.

Alaturi de Raul Ambrus, pentru aceeasi functie de presedinte, s-au mai inscris alti 6 candidati: Claudiu Chira, Maris Daniela, Munteanu Adina, Pirva Cantemir, Nescu Ioan Viorel, Stoica Dan Alexandru. Toate candidaturile depuse vor fi analizate in cadrul procesului de organizare a alegerilor din 31 iulie 2021„, a transmis PNL Timis.

Va reamintim, un scandal a izbucnit sambata, 3 iulie, la conferinta de alegeri a PNL Timisoara, dupa ce cele doua tabere ale candidatilor pentru functia de presedinte, Raul Ambrus si Cosmin Tabara, nu s-au inteles in privinta delegatilor. Presedintele interimar al PNL, Alin Nica a cerut suspendarea conferintei de alegeri si a parasit sala alaturi de candidatul Cosmin Tabara si cei care il sustineau pe acesta. Ramasi in sala de conferinta, sustinatorii lui Ambrus au format o noua comisie de organizare a alegerilor si au continuat sedinta alegandu-l pe acesta in functia de presedinte al PNL Timisoara.

Ulterior, Alin Nica a declarat ca va face plangeri penale, deoarece a disparut stampila partidului si inclusiv stampila cu semnatura sa si a amenintat cu excluderi din partid.

La jumatatea lunii iulie, liberalii au decis ca alegerile pentru organizatia Timisoara sa aiba loc in 31 iulie, iar cele pentru PNL Timis in 7 august.

Exit mobile version