Noutati :

Sapte asociatii primesc 3.000.000 de lei de la Primaria Timisoara pentru proiecte culturale

31 martie, 2022 - 01:45 PM
Autor: Redactie      
Categorie: CULTURA
0

TIMISOARA. Din 15 oferte culturale care s-au inscris initial la primul apel, sapte au fost selectate pentru a primi finantare in valoare totala de 3 milioane de lei, dupa ce s-au solutionat si contestatiile.

CITESTE SI: Frumoasa ca o poveste de primavara. A inflorit laleaua pestrita, langa Timisoara. Bijuteria, unica in Banat, surprinsa in imagini incantatoare. Foto

Vor primi bani prin Centrul de Proiecte 7 asociatii: Fundatia Art Encounters Foundation, Asociatia Centrul Cultural PLAI, Fundatia Calina, Fundatia Culturala Jazz Banat, Asociatia Bastion Vasbastya si Ordinul Arhitectilor din Romania – Filiala Teritoriala Timis. Dupa contestatii lista a fost completata cu Fundatia Flight-Fundatia Zbor.

Acest apel este dedicat proiectelor de anvergura care constituie programul cultural prioritar. Programele si evenimentele au menirea sa intareasca identitatea culturala si sa puna Timisoara pe harta evenimentelor culturale nationale si internationale de referinta

Anul acesta, Primaria Municipiului Timisoara, a alocat 23.000.000 de lei pentru primele 5 apeluri de finantare din acest an prin Centrul de Proiecte. Doua dintre apelurile din 2022 sunt dedicate culturii, unul promovarii sportului si un apel este pentru activarea comunitatii. Un apel specific este dedicat anului 2023, cand Timisoara va fi Capitala Europeana a Culturii. Urmeaza sa fie lansate noi apeluri care activeaza in domeniul cultural si care nu fac parte din Programul Cultural Timisoara 2023 actualizat.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...