Noutati :

Saptamana Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului: seminarii, workshopuri, targ de joburi si oaspeti de seama

27 mai, 2014 - 03:24 PM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: EDUCATIE
0

In aceasta saptamana Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului gazduieste o serie de manifestarti stiintifice si academice. Programul acestora se va incheia, in weekend, cu Banat Agralim, cel mai mare Targ de agricultura, industrie alimentara si zootehnice din vestul tarii.

„Evenimentele cuprinse in Saptamana Universitatii au loc in ultima saptamana din luna mai. Anul acesta avem cateva evenimente importante in cadrul acestei saptamani, speciale pentru noi. „ a declarat Paul Parsan, rectorul Universitatii de Medicina Veterinara si Stiinte Agricole a Banatului.

Saptamana Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului debuteaza in 28 mai, cu seminarul Competitivitate in sectorul alimentar, prin inovare si continua, in aceeasi zi cu workshopul Trasabilitatea si reducerea costurilor: provocari zilnice in industria alimentara. In paralel cu cele doua manifestari are loc un Targ de Job-uri la care participa, cu oferte, firme si angajatori din agricultura si domeniile conexe. Targul se deschide la ora 10.00, in holul Facultatii de Zootehnie si Biotehnologii.

Joi sunt organizate simpozioane stiintifice, cu ocazia Zilei Europene a Parcurilor. Printre participanti se numara Attila Korodi – ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, Adam Craciunescu – director general Regia Nationala a Padurilor Romsilva, Mihnea Costoiu – ministru delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare si Dezvoltare Tehnologica.

In aceeasi zi, academicianul Nicolae Donita va primi titlul de Doctor Honoris Causa.

Vineri, titlul de Doctor Honoris Causa va fi acordat prof. dr. ing. Vasile Bumacov, ministru al Agriculturii si Industriei Alimentare din Republica Moldova.

La ora 13.00 va avea loc deschiderea oficiala a Expozitiei Banat Agralim.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...