Noutati :

Saptamana calitatii, la Aquatim. Ce evenimente vor avea loc?

7 noiembrie, 2016 - 02:04 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Societatea Aquatim s-a alaturat si anul acesta initiativei Asociatiei Generale a Inginerilor din Romania, promotoare a unei serii de simpozioane, conferinte si seminarii ocazionate de Saptamana Calitatii Timisorene si Timisene, aflata acum la a XVI-a editie.

Compania regionala de apa si canalizare, Aquatim, va gazdui miercuri, 9 noiembrie, ora 13, la sediul sau de pe str. Gheorghe Lazar nr. 11/A, masa rotunda „Calitate pentru rezultate”. Agenda intalnirii include expuneri diverse pe teme de tratare si epurare a apei, aspectele propuse spre dezbatere fiind legate de folosirea in aceste domenii a proceselor electrochimice, a energiei solare si a unor tehnologii „reactualizate”. Manifestarea va debuta cu o evocare a personalitatii profesorului Vasile Cocheci, reprezentant de seama al invatamantului superior timisorean si un mare sustinator al conceptului de asigurare a calitatii apei si mediului.

Calitate pentru rezultate este chiar sloganul sub care se deruleaza, in aceeasi perioada, Saptamana Calitatii Europene. La evenimentul gazduit de Aquatim sunt asteptati membrii AGIR – Societatea pentru protectia mediului, cadre universitare, specialisti din institutiile publice si companii private, cercetatori, studenti si masteranzi.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...