Noutati :

Saptamana bogata in evenimente, la Camera de Comert, Industrie si Agricultura

16 noiembrie, 2017 - 02:58 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Finalul lunii noiembrie vine cu o serie de evenimente, care mai de care mai importante, la Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis.

In premiera nationala, la Timisoara va avea loc Gala Excelentei in Afaceri a firmelor italiene.

„Evenimentul s-a nascut sub egida ambasadei. Ambasadorul a fost si el invitat si va fi in prima lui vizita la Timisoara. In judetul Timis sunt peste 3.000 de firme cu capital italian si din acest motiv s-a nascut si aceasta Gala. Este un eveniment foarte important, in cadrul caruia vrem sa ne promovam investitiile si firmele si sa ii recompensam reprezentantii firmelor italiene din judetul Timis”, a spus Vincenzo Moderno, vicepresedintele Camerei de Comert si Industrie pentru Romania.

Evenimentul are loc in contextul in care Italia isi mentine de peste zece ani pozitia de principal investitor in Romania, si se adauga numeroaselor actiuni organizate de CCIAT destinate unuia din principalii investitori straini ai Judetului Timis.

Evolutia spectaculoasa a capitalului italian in judetul Timis, prezenta bancilor italiene, a invatamantului pre-universitar si universitar in limba italiana, a Centrului Cultural Italian si presei de limba italiana inseamna recunoasterea judetului Timis ca loc unde se fac afaceri de succes.

In cadrul Galei, care va avea loc in 23 noiembrie, vor fi premiate 30 de companii italiene care isi desfasoara activitatea in Judetul Timis, dupa o metodologie si criterii stabilite de organizatori pe baza informatiilor din situatiile financiare furnizate de Directia Generala a Finantelor Publice si de Oficiul Registrului Comertului Timis. Vor fi acordate si premii speciale pentru membrii CCIpR si CCIAT, pentru activitati si realizari de exceptie.

Un alt eveniment deosebit de important va avea loc la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara. Reprezentantii Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis aduc fata in fata reprezentantii mediului de afaceri cu parlamentarii judetului Timis. In 23 noiembrie, va avea loc o masa rotunda in cadrul careia se va discuta despre fluidizarea investitiilor locale prin modificarile legislative.

De asemenea, sfarsitul lunii noiembrie aduce la Centrul Regional de Afaceri unul dintre cele mai indragite evenimente. Timisorenii sunt asteptati la o noua editie a Salonului Industriei Usoare. Timp de cinci zile, peste 60 de expozanti vor veni in intampinarea publicului timisorean cu o gama larga de produse de sezon. In cadrul Salonului Industriei Usoare timisorenii vor putea cumpara, la cele mai bune preturi, imbracaminte, articole de marochinarie si pielarie, produse cosmetice, bijuterii sau dulciuri.

Expozitia se va deschide miercuri, 22 noiembrie, de la ora 10 si va putea fi vizitata pana duminica. Iar intrarea este gratuita.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...