Noutati :

SAP Timisoara isi mareste echipa de specialisti IT

2 februarie, 2018 - 08:51 AM
Autor: Anonim      
Categorie: ECONOMIC
0

SAP Romania isi continua expansiunea pe piata locala prin dezvoltarea centrului din Timisoara, unde compania a inaugurat Luni, 29 ianuarie, un nou etaj in cladirea de birouri din City Business Center. Noua echipa va activa in cadrul diviziei de Cloud Service Center, care are in prezent 20 de angajati, urmand ca pana la finalul anului sa numere 40 de specialisti pentru zona de cloud computing.

SAP a deschis centrul de consultanta din Timisoara in 2012, fiind printre primele firme de software care au avut incredere in potentialul inginerilor specializati la facultatile tehnice din oras. Echipa de Cloud Service Center, care si-a inceput activitatea la sfarsitul anului 2016, este dedicata dezvoltarii de solutii inovatoare personalizate in cloud pentru clientii SAP din diverse industrii. Cei mai multi dintre beneficiarii acestor solutii isi desfasoara activitatea in Europa. Programatorii timisorenii si-au pus amprenta pe unele dintre cele mai cunoscute solutii SAP: Cloud 4 Customer, S/4HANA Cloud, Business by Design, SAP Cloud Platform, SAP Machine Learning.

Cloud Service Center este parte a SAP Innovative Business Solutions (IBS), un departament SAP la nivel global, format din 2.000 de profesionisti care dezvolta solutii tip cloud, on-premise sau hibrid, si 38.000 de cercetatori si experti in servicii IT. Acestia au livrat pana in prezent peste 4.000 de solutii personalizate pentru 1.500 de clienti din toata lumea. Specialistii SAP IBS transforma concepte de business in aplicatii software unice, folosind cele mai noi tehnologii, creand astfel valoare pentru clienti si oferindu-le acestora avantaje competitive.

“Cresterea echipei din centrul Nearshore Timisoara face parte din strategia de dezvoltare a SAP in Romania pentru anul 2018, recrutarile fiind in plina desfasurare in toate cele trei centre. Specialistii din Timisoara, impreuna cu cei din Bucuresti si Cluj-Napoca, contribuie la succesul clientilor nostri si, de aceea, ne dorim sa le oferim un mediu propice pentru dezvoltarea profesionala”, a declarat Cristian Popescu, Managing Director SAP Romania.

SAP este unul dintre cei mai apreciati angajatori la nivel global, compania fiind recunoscuta pentru cultura sa organizationala ce sprijina dezvoltarea angajatilor sai. Programele integrate de Career Development presupun accesul la traininguri tehnice, cursuri de perfectionare si mentorat.

„Aceasta extindere este o confirmare a rezultatelor deosebite realizate in cei 6 ani de existenta a centrului SAP din Timisoara. Echipa se remarca prin nivelul ridicat de pregatire al specialistilor, iar dorinta noastra este de a asigura continuitatea colectivului, atat prin retentia angajatilor actuali, cat si prin atragerea de noi talente. Intentionam sa ne dublam efectivul anul acesta, recrutarile concentrandu-se atat pe specialisti cu experienta, dar si tineri absolventi, pasionati de dezvoltarea de software”, a afirmat Alexandru simon, Development Manager – Cloud Service Center Eastern Europe.

„Am inceput parteneriatul cu centrul de consultanta din Timisoara inca din anul 2013, timp in care am apreciat intotdeauna profesionalismul specialistilor de aici. infiintarea acestei noi unitati este o urmare fireasca a colaborarii incepute acum 5 ani. Obiectivul nostru este de a construi, in aceasta regiune a Europei, un centru important care sa livreze solutii de dezvoltare la un nivel de calitate ridicat”, sustine Harald Pietrus, Head of EMEA Cloud Service Center, SAP Vice President, initiatorul si sustinatorul acestei extinderi.

###

Despre SAP

SAP, lider de piata pe segmentul solutiilor software pentru afaceri, este in centrul revolutiei tehnologice si de business. in prezent compania are peste 365.000 de clienti, din peste 180 de tari, pe care ii sustine in gestionarea cu succes a tuturor factorilor disruptivi adusi de economia digitala. SAP ofera companiilor expertiza necesara pentru dezvoltarea unei strategii digitale si o platforma de tip End-to-End care acopera toate procesele de business din 25 de industrii.

SAP contribuie la simplificarea proceselor de business, oferindu-le companiilor posibilitatea de a utiliza date in timp real, pentru a anticipa, in prezent, tendintele clientilor.

Despre SAP Romania

SAP Romania, subsidiara locala a SAP SE, si-a inceput activitatea in 2002, numarandu-se printre primii furnizorii IT locali de top. in ultimii 15 ani, compania a contribuit semnificativ la dezvoltarea mediului de business local si la transformarea digitala a organizatiilor. Astazi, circa 600 de companii din Romania utilizeaza solutiile SAP, din industrii precum utilitati, transporturi, banci, asigurari, retail sau productie. De asemenea, 95% dintre cele mai mari 300 de companii pe plan local sunt clienti SAP.

In 2011, SAP a demarat un proiect de investitii in Romania, prin deschiderea celui mai important centru de consultanta pentru tehnologiile SAP din Europa, care deserveste clientii din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, cu ajutorul a 500 de angajati. Pentru mai multe informatii, vizitati www.sap.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...