Noutati :

Santierul din zona Catedralei da peste cap si mijloacele de transport. Autobuze, firobuze si microbuze scolare vor circula pe trasee deviate la Timisoara

17 octombrie, 2019 - 11:11 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: UTILE
1

TIMISOARA. Lucrarile de pe strazile din zona centrala a Timisoarei, dar si un eveniment sportiv, vor aduce modificari si in circulatia mijloacelor de transport ale STPT in acest final de saptamana.

CITESTE SI: Razie pe strazile din Timisoara si pe soselele din judet. Politistii, cu ochii pe camioanele de marfa. Foto 

Modificarile rutelor vor fi facute pentru o linie de troleibuz, doua de autobuz, una de expres si alte doua pe care circula microbuzele scolare. Schimbarile de traseu sunt facute atat din pricina lucrarilor de modernizare a strazilor din ziua centrala, cat si din cauza Campionatului National de ciclism in tandem.

Iata lista completa a mijloacelor de transport ce vor circula deviat.

Vineri, 18 octombrie

– linia 16 troleibuz va avea urmatorul traseu, intre Complexul Studentesc si statia Traian Grozavescu (Posta Mare): pasaj Michelangelo – strada Michelangelo – bulevardul I.C.Bratianu – strada Traian Grozavescu (circula pe traseul liniei 15 troleibuz)
– autobuzele de pe liniile 33 si 33 barat vor intoarce la Spitalul de copii (Piata Regina Maria)
– Expres 3 va avea urmatorul traseu – la retur, intre Gara de Nord si Complexul Studentesc: bulevardul Republicii – bulevardul Regele Ferdinand I – bulevardul 16 Decembrie 1989 – splaiul Tudor Vladimirescu – bulevardul Vasile Parvan; la tur intre strada Apicultorilor si Gara de Nord, traseul este cel normal
– S2 va avea urmatorul traseu de la scoala: bulevardul C.D.Loga – strada L.Beethoven – bulevardul M. Eminescu – strada Michelangelo –bulevardul Vasile Parvan – splaiul Tudor Vladimirescu – Piata Sf. Maria – in continuare pe traseul normal
– minibuzele S8 cu plecare de la Huniade vor avea statia Huniade suspendata; capatul de plecare de la scoala va fi statia Colegiul National Banatean, cu orele de plecare 12:10, 13:10, 14:10

Sambata, 19 octombrie

– Linia 16 troleibuz va avea urmatorul traseu, intre Complexul Studentesc si statia Grozavescu (Posta Mare): pasaj Michelangelo – strada Michelangelo – bulevardul I.C. Bratianu – strada Traian Grozavescu (circula pe traseul liniei 15 troleibuz)
– autobuzele de pe liniile 33 si 33 barat vor intoarce la Spitalul de copii (Piata Regina Maria)
– autobuzele de pe linia Expres 7 vor intoarce la Spitalul de Copii (Piata Regina Maria), intre orele 08:30 si 12:30
– Expres 3 va avea urmatorul traseu, la retur, intre Gara de Nord si Complexul Studentesc: bulevardul Republicii – bulevardul Regele Ferdinand I – bulevardul 16 Decembrie 1989 – splaiul Tudor Vladimirescu – bulevardul Vasile Parvan.

Intre orele 08:30 si 12:30, va avea urmatorul traseu (tur): aleea F.C. Ripensia – bulevardul Eroilor de la Tisa – bulevardul Victor Babes – bulevardul Mihai Viteazul – splaiul Tudor Vladimirescu si in continuare pe traseul normal; la retur, intre orele mentionate mai sus, va avea urmatorul traseu: bulevardul Republicii – bulevardul Regele Ferdinand I – bulevardul 16 Decembrie 1989 – splaiul Tudor Vladimirescu – bulevardul Mihai Viteazul – bulevardul Victor Babes – strada Cluj si in continuare pe traseul normal.
– linia Expres 8 autobuz, in intervalul orar 08:30 si 12:30, intre cartierul Plopi si Calea sagului va avea urmatorul traseu: traseu normal de la scoala din Plopi pana pe strada Iepurelui (Ciclop) – strada stefan cel Mare – bulevardul Eroilor de la Tisa – bulevardul Victor Babes – bulevardul Mihai Viteazul – in continuare pe traseul normal. La retur, intre Pod Calea sagului si scoala din Plopi va avea traseul normal pana la Piata Balcescu – bulevardul MihaiViteazul – bulevardul Victor Babes – bulevardul Eroilor de la Tisa – strada stefan cel Mare – strada Iepurelui (Ciclop) – in continuare pe traseul normal.

Duminica, 20 octombrie
– Linia 16 troleibuz va avea urmatorul traseu, intre Complexul Studentesc si statia Grozavescu (Posta Mare), tur si retur: pasaj Michelangelo – strada Michelangelo – bulevardul I.C.Bratianu – strada Traian Grozavescu (circula pe traseul liniei 15 troleibuz)
– Autobuzele liniilor 33 si 33 barat vor intoarce la Spitalul de copii (Piata Regina Maria)
– Expres 3 va avea urmatorul traseu, la retur, intre Gara de Nord si Complexul Studentesc: bulevardul Republicii – bulevardul Regele Ferdinand I – bulevardul 16 Decembrie 1989 – splaiul Tudor Vladimirescu – bulevardul Vasile Parvan si, in continuare, pe traseul normal.



Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Pentru cei de la drumuri „muncipale” (+PMT + …) .
    Stiu ca nu exista nici un fel de „empatie” pentru cei care circula pe str. V. Madgearu (exceptie studentii de la Management in … si patronii/angajatii firmelor din zona) totusi va rog aruncati si vreo 8 – 10 roabe de asfalt pe craterele de la intrarea pe str. V. Madgearu altfel lumea o sa creada ca unii au interese in firmele care repara masinile.
    Daca nu cunoasteti zona (adica nu locuiti pe acolo) trimiteti – in pauza de pranz – un inspectoras in zona sa constate, sa faca raportul adecvat si sa insiste la VP in rezolvarea problemei