Noutati :

Sansa unica pentru studentii UPT, intr-o noua editie Cariere de Succes la Universitatea Politehnica din Timisoara

6 octombrie, 2015 - 04:29 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Unii dintre cei mai valorosi absolventi ai Universitatii Politehnica din Timisoara vor fi prezenti vineri in capitala Banatului, iar tinerii studenti ai uneia dintre cele mai prestigioase universitati din vestul tarii au parte de o sansa unica, aceea de a le asculta povestile de succes.

Sute de studenti pot interactiona in mod direct cu fostii absolventi ai UPT, care le vor impartasi din experienta lor profesionala si personala de exceptie. Vorbim, in fapt, despre cea de-al treilea eveniment Cariere de Succes intitulat „Cariera ta incepe azi!”, la care participa trei dintre cei mai valorosi absolventi ai UPT. Este vorba despre Iuliu Winkler, europarlamentar, membru in Comisia pentru Comert International si membru supleant in Comisia pentru Dezvoltare Regionala, fost ministru al Telecomunicatiilor; despre Marius Popa, director, instructor si consultant la Consilium SRL Timisoara, consul onorific al Regatului Tarilor de Jos la Timisoara, dar si despre Corneliu Birtok-Baneasa, inventator, presedinte fondator al Asociatiei Corneliu Group.

Evenimentul este programat vineri, 9 octombrie, incepand cu ora 16:00, in Sala Polivalenta din cadrul Bibliotecii UPT.

Manifestarea face parte dintr-o serie de actiuni ale proiectului OVDIP, care vizeaza promoveaza modelelor de exceptie, puternic motivationale, cu scopul de a spori atractivitatea invatamantului superios, in special a profilurilor tehnice. Totodata, va crea un forum de discutie intre profesionisti si profesionisti in devenire, cu scopul dezvoltarii unei legaturi intergenerationale.

Actiunea este organizata prin proiectul POSDRU, Orientarea programelor de studii pe realitatea economica regionala, validarea acestora de catre actorii economici si dinamizarea relatiei in tripleta universitate-student-companii, pentru un invatamant superior tehnic performant – OVDIP. Cariere de Succes se incadreaza in seria de manifestari dedicate aniversarii a 95 de ani de traditie si prestigiu academic, 95 de ani de la infiintarea Universitatii Politehnica Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...