Noutati :

Sanctiuni la camine! Razie in Complexul Studentesc din Timisoara

23 martie, 2015 - 03:23 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EVENIMENT
3

TIMISOARA. Au descins in Campusul Universitar din Timisoara si au luat la puricat camine studentesti, birturi, firme, cersetori, scandalagii. Apoi au verificat masini abandonate, indicatoare rutiere vandalizate si terenuri transformate in rampe de gunoi.

Este vorba de politistii locali care au organizat o razie in Complexul Studentesc. Dupa ample cercetari, agentii au aplicat aproape 120 de amenzi, cele mai multe pentru aruncat deseuri pe fereastra si galagie, precum si pentru masini parcate pe spatiul verde sau in locuri interzise.

masini-complex-studenti

13 cersetori au fost, de asemenea, sanctionati si alungati din zona campusului. Pentru 13 autoturisme abandonate au facut somatii, iar firmele care vand in Complex au fost intrebate de contractele pe care le au pentru salubrizare. Din 60 verificate, 10 au primit amenzi pentru ca au aruncat gunoiul unde i-a taiat capul pe angajati ori pe patron.

Tot pentru curatenie s-au ales cu sanctiuni si administratorii caminelor studentesti 2, 6, 19 si 21.

In cazul acestora s-a aplicat avertisment scris, fiind la prima abatere. In cazul in care nu se vor conforma, la urmatoarele verificari risca sanctiuni de pana la 2500 lei, anunta reprezentantii Politiei Locale Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. De s-ar face razii pt liniste in timpul noptilor s-ar imbogati statul din amenzi

  2. Care spatii verzi? Totul s-a transformat in asfalt. Imi amintesc cand eram copil – acum 20+ ani chiar erau spatii verzi intre camine, si „poienita” din spatele fostei alimentare si librarii, acum o cladire imensa, si mai mult asfalt. Nu s-a gandit nimeni sa construiasca o parcare mare cu etaj, si sa nu distruga farmecul complexului de odinioara…

  3. Curatenia imprejurul caminelor se face zilnic,ori de cate ori este necesar!In acest caz,hartii, pungi de plastic si diferite ambalaje au fost antrenate de vant si este inevitabil ca situatia sa se repete!Ce vina au caminele?Sigur vina ar trebui atribuita celor care produc aceste gunoaie si de ce nu,identificarea si sanctionarea acestora!