Noutati :

Sanatatea, in linie dreapta in Timis. Furnizorii de servicii medicale au incheiat contractele cu Casa de Asigurari

5 iulie, 2011 - 04:46 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SANATATE
0

TIMIS. Sistemul sanitar functioneaza cum trebuie in judetul Timis. Reprezentantii CJAS au semnat toate contractele cu furnizorii de servicii medicale, chiar mai multe decat in anii trecuti.

Potrivit Contractului Cadru privind conditiile acordarii asistentei medicale in cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate pentru perioada 2011 – 2012, contract aprobat deja prin Hotarare de Guvern.

CJAS a incheiat, asadar, toate contractele cu furnizorii de servicii medicale, servicii farmaceutice si dispozitive medicale. Este vorba despre un numar de 1.103 contracte.

Spre deosebire de anul 2010, numarul acestora a crescut: cu 7 contracte pentru asistenta medicala ambulatorie de specialitate pentru specialitati clinice, cu 3 contracte in plus pentru asistenta medicala spitaliceasca, cu 2 contracte mai mult pentru asistenta medicala ambulatorie de specialitate pentru specialitati paraclinice, cu unul in plus pentru medicina dentara si un contract in plus pentru dispozitive medicale.

In cazul unitatilor sanitare cu paturi, valoarea de contract a fost stabilita conform clasificarii spitalelor in functie de competenta acestora, realizata in baza unui ordin guvernamental.

Reprezentantii CJAS spun ca valoarea contractelor a fost stabilita si in functie de noua clasificare a spitalelor.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...