Sanatate prin miscare

ARENA AQUASPORT va invita sa petreceti cateva ore de miscare, dar si de relaxare, în spatiile sale, situate pe Calea Dorobantilor nr.92 A, pe locul fostului strand al Tineretului. Aici, sigur veti uita de problemele cotidiene, va veti tonifia organismul si veti alunga stresul. Pentru aceasta, va punem la dispozitie un foarte modern bazin de înot, cu dimensiuni olimpice, cu opt culoare. Apa este permanent monitorizata din punct de vedere al puritatii, calitatii si claritatii, are o adancime de 150 cm, si o temperatura constanta de 29 ° C. Aici puteti participa la cursurile de înot, organizate pentru copii si adulti, sau puteti practica înotul liber, de relaxare. Alaturi de acest bazin se afla si un bazin pentru copii, a carui apa are adancimea de 80 cm si temperatura constanta de 32 °C. Pe doritorii de fitness, îi invitam în sala special amenajata, dotata cu cea mai moderna si complexa aparatura de specialitate, pusa la dispozitie de firma TECHNOGYM, lider mondial în acest domeniu, unde vor fi asistati de instructori de specialitate. Tinerele mame au posibilitatea ca, sub o atenta supraveghere, din partea unui cadru medical specializat, sa îsi învete bebelusii cu miscarea în apa, participand la scoala mamei. Doamnele si domnisoarele au posibilitatea practicarii gimnasticii de întretinere, înscriindu-se la cursurile de AQUAGYM. Sala de aerobic este locul în care puteti participa la clasele de Aerobic, Cardio Aerobic, Pilates, Yoga, Balance & Core, Total Body, Cele 5 Ritualuri Tibetane, Aikido, toate fiind cai de întarire a sanatatii trupului si mintii. Pentru petrecerea momentelor de odihna, de dupa efort, sau a momentelor de asteptare, într-o atmosfera placuta, barul nostru va ofera o gama variata de bauturi racoritoare, sucuri naturale proaspete, ceaiuri, cafea, sandwich-uri reci si calde, salate proaspete. Va asteptam , cu mare placere, sa ne treceti pragul, pentru a face sport si a va relaxa.

ARENA AQUASPORT va invita sa petreceti cateva ore de miscare, dar si de relaxare, în spatiile sale, situate pe Calea Dorobantilor nr.92 A, pe locul fostului strand al Tineretului. Aici, sigur veti uita de problemele cotidiene, va veti tonifia organismul si veti alunga stresul.
Pentru aceasta, va punem la dispozitie un foarte modern bazin de înot, cu dimensiuni olimpice, cu opt culoare. Apa este permanent monitorizata din punct de vedere al puritatii, calitatii si claritatii, are o adancime de 150 cm, si o temperatura constanta de 29 ° C.
Aici puteti participa la cursurile de înot, organizate pentru copii si adulti, sau puteti practica înotul liber, de relaxare.
Alaturi de acest bazin se afla si un bazin pentru copii, a carui apa are adancimea de 80 cm si temperatura constanta de 32 °C.
Pe doritorii de fitness, îi invitam în sala special amenajata, dotata cu cea mai moderna si complexa aparatura de specialitate, pusa la dispozitie de firma TECHNOGYM, lider mondial în acest domeniu, unde vor fi asistati de instructori de specialitate.
Tinerele mame au posibilitatea ca, sub o atenta supraveghere, din partea unui cadru medical specializat, sa îsi învete bebelusii cu miscarea în apa, participand la scoala mamei.
Doamnele si domnisoarele au posibilitatea practicarii gimnasticii de întretinere, înscriindu-se la cursurile de AQUAGYM.
Sala de aerobic este locul în care puteti participa la clasele de Aerobic, Cardio Aerobic, Pilates, Yoga, Balance & Core, Total Body, Cele 5 Ritualuri Tibetane, Aikido, toate fiind cai de întarire a sanatatii trupului si mintii.
Pentru petrecerea momentelor de odihna, de dupa efort, sau a momentelor de asteptare, într-o atmosfera placuta, barul nostru va ofera o gama variata de bauturi racoritoare, sucuri naturale proaspete, ceaiuri, cafea, sandwich-uri reci si calde, salate proaspete.
Va asteptam , cu mare placere, sa ne treceti pragul, pentru a face sport si a va relaxa.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...