Noutati :

Sambata fara apa rece sau cu presiune redusa la robinete pentru timisorenii care locuiesc in centrul orasului

10 noiembrie, 2011 - 04:17 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. Apa rece nu va curge deloc sau va curge fara presiune la robinetele timisorenilor care locuiesc pe strazile din centrul orasului. Angajatii Aquatim lucreaza pentru remedierea unei avarii la conducta magistrala de alimentare cu apa de pe bulevardul Revolutiei.

Sambata, intre orele 8:00 – 20:00, Aquatim intrerupe furnizarea apei rece pe Bulevardul Revolutiei, de la A. Mocioni pana la F. Griselini, la P.T. 8A de pe Intrarea Predeal nr. 4, la P.T. 8C de pe Bulevardul Revolutiei nr. 15, la P.T. 7A de pe C.D.Loga nr. 45 si la P.T. 6 de pe bd. Revolutiei nr. 2.

Locatarii de pe strazile Hector, Proclamatia de la Timisoara, Martir L. Binciu, C.D. Loga, Beethoven, Bd. Mihai Eminescu, Traian Grozavescu, Stefan Cicio Pop, F. Griselini, Eugeniu de Savoya, Bd. Revolutiei, Heinrich Heine, Andrei Mocioni, V. Braniste, Semenic, Intrarea Predeal, N. Iorga, L. Filipescu, E. Murgu, D. Paciurea, Reg. 13 Calarasi si Medicinei vor avea presiune redusa la apa rece.

Atentie, insa! La reluarea alimentarii cu apa rece este posibil sa apara apa tulbure la robinetele consumatorilor din zonele mentionate.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...