Opinia Timisoarei

Sambata e concert Delia la Parcul Craciunului de la Muzeul Satului Banatean din Timisoara

TIMISOARA. Indragita interpreta Delia va concerta la Parcul Craciunului de la Muzeul Satului Banatean din Timisoara, sambata, 11 decembrie, incepand de la ora 20.00.

CITESTE SI: Ziua in care noul tramvai turcesc porneste oficial in cursele cu calatori pe linia 1, la Timisoara. A inceput procedura de receptie

Stim deja ca muzica Deliei e o adevarata experienta artistica. De la costume, la dans si decoruri, concertele se desfasoara dupa concepte bine gandite de artista. Toate pentru ca spectatorul sa intre intr-o lume fantastica. Iar locatia noastra, Muzeul Satului, e cadrul perfect pentru un asemenea spectacol!”, transmit organizatorii.

Intrarea este libera si se face doar in baza certificatului verde de vaccinare, conform legislatiei in vigoare.

Va reamintim, Parcul Craciunului este deschis pana in data de 23 decembrie, iar intrarea, precum si patinoarul si parcul de distractii sunt gratuite.

Parcul Craciunului este deschis de marti pâna duminica, intre orele 11:00 – 21:00, in perioada 4 – 23 decembrie 2021, mai putin in zilele de luni. Aleea comerciantilor este deschisa de la ora 17:00 in timpul saptamânii si de la ora 15:00, sâmbata si duminica. Patinoarul, caruselul si trenuletul sunt gratuite si accesibile de marti pana duminica, intre orele 11:00 – 21:00.

Programul complet al evenimentului poate fi gasit pe www.parculcraciunului.ro.

Exit mobile version