Salonul Industriei Usoare, la o noua editie 2021

TIMISOARA. In perioada 24 – 28 noiembrie 2021, Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis gazduieste o noua editie a Salonului Industriei Usoare, manifestare expozitionala traditionala organizata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis de peste 25 de ani.

La eveniment si-au anuntat participarea peste 50 de companii din intreaga tara, producatori si comercianti, care vor expune spre vânzare o gama larga de articole de sezon: imbracaminte, lenjerie intima, incaltaminte, marochinarie si accesorii, produse cosmetice si naturiste, bijuterii si gablonturi etc. – la preturi accesibile pentru toate categoriile de cumparatori.

Târgul de produse traditionale din exterior va intâmpina vizitatorii cu dulciuri de casa, produse apicole, articole de artizanat, produse de carmangerie, unitati de alimentatie publica.

Expozitia este deschisa de miercuri pâna sâmbata, intre orele 10.00 si 20.00, iar duminica, intre orele 10.00 si 18.00. Intrarea publicului este libera.

Expozitia se desfasoara cu respectarea normelor de siguranta si securitate impuse de restrictiile in vigoare.

Informatii suplimentare la tel. 0741700153, e-mail: [email protected], Aurora Culea – organizator expo.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...