Noutati :

Salile de sport si cei din HORECA cer oprirea carantinei din Timisoara

17 martie, 2021 - 03:55 PM
Autor: Redactie      
Categorie: SOCIAL
5

TIMISOARA. Mai multi reprezentanti ai domeniului sportiv si ai HoReCa din Timisoara solicita prefectului de Timis si Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta sa nu prelungeasca cele doua saptamani de carantina pentru ca, spun ei, o prelungire a carantinei le-ar pune „pe butuci” afacerile.

CITESTE SI: Au ajuns sa nu-si mai poata plati chiriile pentru spatiile Primariei si cer ajutor cu disperare. Pentru cei din sectorul HORECA, afectat si mai mult de carantina impusa la Timisoara, consilierii locali cer sprijinul Guvernului 

Acestia au initiat si o petitie prin care cer:

– prezentarea publica a unei analize a eficientei carantinei instituite pentru municipiul Timisoara si pentru zona periurbana inainte de a decide ridicarea sau prelungirea carantinei.

– afisarea publica a modului in care fiecare membru va vota in sedinta care vizeaza ridicarea sau prelungirea carantinei Timisoarei si a zonei periurbane. Comunitatea si in special segmentele afectate de deciziile CJSU trebuie sa afle argumentele si votul dat de reprezentatii institutiilor care formeaza CJSU. In conditiile in care CJSU va prelungi carantina fara argumente si o baza legala solida, petitionarii intentioeaza sa actioneze in instanta CJSU pentru daune materiale. Votul fiecarui membru CJSU are un direct impact economic si social, astfel ca fiecare vot trebuie asumat si fundamentat.

– oprirea carantinei inutile si ineficiente pentru orasul Timisoara si zona periurbana precum si decuplarea suspendarii activitatii sportive de la rata de infectare Covid-19.

Semnatarii petitiei oficiale au formulat de asemenea si o petitie in online „Timisoara, oras liber!” care poate fi semnata de parinti, elevi, profesori sau angajati din toate domeniile afectate de carantina.

https://www.petitieonline.com/timioara_ora_liber_oprii_carantina_inutil?fbclid=IwAR3Rm9XW1RFbiQaJC2Qp5LroDLgjg9GjGN1ryCJuVVETki_Drtj3gYOlxbEInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 5comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. „oprirea carantinei inutile”, deci, HORECA si salile de sport ar trebui sa ceara carantina si controale mai stricte!
    sa nu fie inutila carantina, ci sa aiba efectul dorit, de scadere a cazurilot. Acea petitie as semna-o si eu.

  2. O petitie in care sa se ceara redeschiderea institutiilor de invatamant la stat nu se face? Sau cel putin sa se faca din acest punct de vedere , tinand cont ca tot este educatie in sistem privat functioneaza!!! De ce?

  3. Dominic e pocait, el nu merge la terase. Nici la sala de sport nu merge pentru ca si-a creat o imagine de „tocilar” care prinde bine la semidoctii de prin multinationale care intra pe medium.com si se simt inteligenti. Deci raman inchise. Alta intrebare?

  4. Platiti-va taxele si renuntati la evaziunea fiscala! Atunci sa va cereti drepturi! Sarlatanilor!!

  5. Asta mi se pare ipocrizia secolului, „Timisoara, oras liber”. Adica dupa ce s-a votat sa fie dat orasul la extrema stanga, ar fi cel putin idiotic sa se spere la vreo forma de libertate. S-au adunat toti fraierii sa voteze un fraier din randul lor, curat si nou ca un pampers nemtesc, si dupa asta se plang ca sunt condusi de un fraier si au fost fraieriti. Era o vorba veche, cand esti prost, nici viata nu te ajuta…