Salba de medalii olimpice, la Timisoara. Cei mai destepti copii de liceu din Romania si-au dat intalnire

TIMISOARA. Zeci de elevi  olimpici, cu rezultate deosebite din tara si nu numaim, se vor reuni la Timisoara pentru a-si discuta un posibil viitor. Tinerii se vor intalni cu reprezentantii unor multinationale si vor lua parte la o sumedenie de ateliere menite sa-i ajute sa isi crioasca un drum in viata.

CITESTE SI: Bibliotecarul inotator Avram Iancu va traversa Marea Neagra inot de la Sulina la Istanbul 

Astfel, 60 de absolventi de elita ai claselor a XII-a din Romania si din Republica Moldova care s-au remarcat prin rezultate exceptionale in timpul liceului sau la olimpiade, vor petrece o saptamana la Timisoara pentru a descoperi orasul si oportunitatile de aici. Majoritatea sunt olimpici la materii precum fizica si matematica,

In cadrul programului Youth Elite, pus la cale de Universitatea de Vest din Timisoara, alaturi de Minds hub si JCI Timisoara, tinerii remarcabili vor participa la discutii cu diferiti reprezentanti ai multinationalelor din oras, vor lua parte la workshop-uri si ateliere si vor discuta cu consilieri de cariera.

Mai mult, tinerii au in program si o vanatoare de comori in Timisoara in care sunt provocati sa descopere orasul dar si oamenii de aici.

Reprezentantii UVT spun ca intregul program este menit sa vina in sprijinul tinerilor aflati la inceput de drum care trebuie sa isi aleaga o directie in cariera.

CITESTE SI: O luna fara vinovati. Un nou protest anuntat la Timisoara 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...