Salariul vedetei PRO TV Andreea Esca, pe rolul instantelor

Divulgarea salariului vedetei ProTV Andreea Esca poate sa-i aduca unui angajat UniCredit Tiriac cinci ani de inchisoare.  Salariul prezentatoarei stirilor ProTV, Andreea Esca, a devenit capul de afis al dosarelor penale aflate pe rolul Judecatoriei Suceava, dupa ce un angajat al bancii UniCredit Tiriac Romania a incercat sa dezvaluie presei de scandal date confidentiale din contul bancar al vedetei TV. La inceputul acestui an, Ciprian Ionut Enciu, angajatul unei sucursale UniCredit Tiriac din Suceava, a accesat date confidentiale din contul bancar al Andreei Esca si a incercat sa le vanda mai multor tabloide centrale contra sumei de 500 de euro/bucata. Pe firul ofertei au intrat, in urma unei sesizari venite din zona redactiilor contactate, procurorii DIICOT Bucuresti, care l-au depistat rapid pe „traficantul” de informatii si i-au intocmit dosar penal pentru abuz in serviciu, divulgarea secretului profesional si alte infractiuni la legea bancara. Initial, UniCredit Tiriac s-a constituit parte civila in proces, solicitand despagubiri in valoare de 100.000 de euro, insa, la ultimul termen de judecata, care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, bancherii au renuntat la pretentii. La cererea Andreei Esca, dosarul este judecat in Camera de Consiliu a Judecatoriei Suceava, astfel ca in sala de judecata nu are acces nici o alta persoana, in afara de magistrati, procurori si partile implicate in proces. „Salariul Andreei Esca parca ar fi o problema de securitate nationala, asa se trateaza acest caz!”, a exclamat, la ultimul termen de judecata, un jurnalist din Suceava acreditat pe Justitie. In incercarea de a-i cauta circumstante atenuante, avocatii inculpatului sustin ca acesta nu a avut, niciodata, intentia de a denigra banca sau pe vedeta ProTV. Urmatorul termen a fost fixat pentru data de 24 ianuarie. In cazul in care va fi gasit vinovat, Ciprian Ionut Enciu, cel ce a incercat sa lamureasca misterul intretinut in jurul salariului cu care este platita Andreea Esca, risca pana la cinci ani de inchisoare. [nggallery id=59]

Divulgarea salariului vedetei ProTV Andreea Esca poate sa-i aduca unui angajat UniCredit Tiriac cinci ani de inchisoare.  Salariul prezentatoarei stirilor ProTV, Andreea Esca, a devenit capul de afis al dosarelor penale aflate pe rolul Judecatoriei Suceava, dupa ce un angajat al bancii UniCredit Tiriac Romania a incercat sa dezvaluie presei de scandal date confidentiale din contul bancar al vedetei TV.

La inceputul acestui an, Ciprian Ionut Enciu, angajatul unei sucursale UniCredit Tiriac din Suceava, a accesat date confidentiale din contul bancar al Andreei Esca si a incercat sa le vanda mai multor tabloide centrale contra sumei de 500 de euro/bucata.

Pe firul ofertei au intrat, in urma unei sesizari venite din zona redactiilor contactate, procurorii DIICOT Bucuresti, care l-au depistat rapid pe „traficantul” de informatii si i-au intocmit dosar penal pentru abuz in serviciu, divulgarea secretului profesional si alte infractiuni la legea bancara.

Initial, UniCredit Tiriac s-a constituit parte civila in proces, solicitand despagubiri in valoare de 100.000 de euro, insa, la ultimul termen de judecata, care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, bancherii au renuntat la pretentii.

La cererea Andreei Esca, dosarul este judecat in Camera de Consiliu a Judecatoriei Suceava, astfel ca in sala de judecata nu are acces nici o alta persoana, in afara de magistrati, procurori si partile implicate in proces.

„Salariul Andreei Esca parca ar fi o problema de securitate nationala, asa se trateaza acest caz!”, a exclamat, la ultimul termen de judecata, un jurnalist din Suceava acreditat pe Justitie.

In incercarea de a-i cauta circumstante atenuante, avocatii inculpatului sustin ca acesta nu a avut, niciodata, intentia de a denigra banca sau pe vedeta ProTV.

Urmatorul termen a fost fixat pentru data de 24 ianuarie. In cazul in care va fi gasit vinovat, Ciprian Ionut Enciu, cel ce a incercat sa lamureasca misterul intretinut in jurul salariului cu care este platita Andreea Esca, risca pana la cinci ani de inchisoare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Etichete