Salarii de pana la 7.000 de euro lunar pentru romani in Danemarca, Suedia, Franta sau Norvegia. Vezi JOBURI!

Oferte si salarii incredibile pentru romani in strainatate! Sunt o gramada de posturi vacante pentru medici, lucratori in restaurante si hoteluri sau in domeniul constructiilor, iar salariile pot ajunge la 7.000 de euro lunar.

Cele mai multe locuri de munca sunt disponibile in Danemarca, angajatorii avand 21 de posturi pentru medici, dintre care cinci pentru radiologi si cate doua pentru specializarile radiologie mamara, patologie, neurologie, nefrologie, endocrinologie, gastroenterologie, pulmonologie si medicina interna.

Medicii care vor sa lucreze in Danemarca trebuie sa cunoasca foarte bine limba engleza sau germana. Salarizarea se va face conform contractului colectiv in domeniu, salariul de pornire in primele luni (cand sunt programate si cursuri de limba daneza) fiind de aproximativ 6.000-7.000 de euro brut pe luna. Salariul va fi majorat in functie de calificare, experienta si functia ocupata.

Persoanele interesate sa ocupe unul dintre aceste posturi vor beneficia de asistenta pentru gasirea unei locuinte, la indeplinirea formalitatilor (obtinerea autorizatiei daneze pentru medic specialist, permis de sedere etc.), la gasirea unui loc de munca pentru partenerul de viata sau a unei scoli pentru copii.

Contractele sunt pe perioada nedeterminata, iar cei interesati pot aplica pentru aceste posturi pana in 20 iunie, pe adresa [email protected]. Solicitarea trebuie trimisa in engleza si va cuprinde: CV, scrisoare de intentie, certificatul medical de specialitate, scanat si cazierul judiciar original, scanat.

Citeste mai mult!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.