Noutati :

Sala Olimpia va fi renovata in 2 ani. Se vor amenaja birouri, vestiare si sauna

22 iulie, 2011 - 03:55 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. 10 milioane de lei sunt necesari pentru renovarea Salii Olimpia, iar investitia se va desfasura de-a lungul a 2 ani. Vor fi schimbate geamurile si tamplaria, vor fi refacute vestiarele si garderoba sau tribunele si se va amenaja sala de forta.

Proiectul demarat de primarie prevede ca tamplaria si geamurile salii sa fie inlocuite cu un perete tip cortina, iar intrarile laterale sa fie inlocuite.

De asemenea, vor fi renovate grupurile sanitare, vestiarele, garderoba pentru spectatori, spatiile tehnice, tribunele, precum si spatiile de joc sau sauna. Va fi creat si un sistem de climatizare cu ventilatie, iar sistemul de sonorizare va fi si el inlocuit, pentru a permite desfasurarea concertelor extraordinare care se pot tine acolo. In plus, va fi amenajata o sala de forta si va fi creat un sistem de acces. Acoperisul va beneficia de reparatii, iar reprezentantii Primariei Timisoara spun ca in jurul salii va fi construita o parcare ecologica, cu zone verzi.

Fatada salii va fi complet schimbata, iar edilii Timisoarei isi doresc si extinderea ei. „In acest sens se propune si o extindere a salii, cu birouri, lucrare ce se va executa pe verticala, peste terasa existenta din fatada posterioara si pentru care in prealabil se va intocmi si aproba o documentatie urbanistica„, se arata intr-un referat ce insoteste proiectul de hotatare pe care il vor avea marti consilierii locali pe mese.

Constructia a fost realizata in 1968, fara subsol, avand fundatiile, stalpii si planseul din beton armat. Valoarea cladirii este de aproape 400.000 de lei. Cel mai probabil insa, lucrarile vor incepe la inceputul anului viitor, pentru ca in acest an sala a fost deja programata pentru concerte si competitii sportive.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...