Noutati :

Sala de sport pentru un liceu de elita din Timisoara. Anuntul mult asteptat de elevi

3 iunie, 2019 - 11:22 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: EDUCATIE
2

TIMISOARA. O ruina aflata in apropierea unui liceu important din Timisoara urmeaza sa fie demolata pentru a face loc unei noi constructii dedicate educatiei.

CITESTE SI: Noi pete de sange descoperite la 7 kilometri de locul in care Ionel Marcel Lepa a omorat un politist in misiune 

Cladirea fostei gradinite PP 14, care se afla langa Colegiul National Banatean, va fi facuta una cu pamantul in perioada urmatoare, iar in locul ei urmeaza sa se ridice o sala de sport pentru elevii de la CNB.

Anuntul a fost facut pe pagina sa de Facebook de primarul Nicolae Robu.

A inceput, in sfarsit, demolarea fostei Gradinite PP 14. In locul ei, vom construi o sala de sport, dedicata Colegiului Banatean, unul dintre cele mai bune licee ale orasului! Acum doi ani, am cumparat pentru Colegiului Banatean cladirile sediului sau traditional si terenul aferent -si nu-i vorba de bani deloc putini!-, iata, acum, un vis mai vechi al nostru si al elevilor incepe sa intre in linie dreapta!„, scrie primarul Nicolae Robu.

Ultimul aviz de care era nevoie pentru demolarea cladirii a venit de la Ministerul Educatiei inca din luna septembrie a anului trecut.

Consilierii locali deja si-au dat acordul pentru schimbarea destinatiei cladirii si aprobarea demolarii, cu 21 de voturi pentru si 2 abtineri, iar acum urmeaza sa se puna la punct documentatia necesara si proiectul tehnic pentru ridicarea salii de sport si a bazinului.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Busoi lider PNL Bucuresti si alti lideri PNL de sectoare au demisionat de la conducerea filialelor Bucuresti datorita rezultatelor slabe la ultimele alegeri PNL Bucuresti sub 15%.

    oRbu ultra cinstitul si ultra corectul care a dus PNL in jos prin miciunile zilnice, aroganta si dispret fata de timisoreni nu demisioneaza ?

    Dar Robu neprihanitul si nevinovatul nu are demnitate si onoare asa ca el nu demisionearza si trebue VOTAL AFARA de la Primaria Timisoara !

  2. Robulane, nu mai bate câmpii. Demisia cracanel, ca ai dus partidul și Timișoara în prăpastie. Bucureștenii au demisionat, tu ce mai aștepți tataie, sau vrei sa vina unul din capi sa îți tragă un șut în kur sa pleci schelalaind cu coada între picioare direct în lada de gunoi a istoriei?