Noutati :

‘Sa va trazneasca Dumnezeu pe toti’! Ce altceva a mai scris un alegator din Lugoj pe buletinul de vot! FOTO!

2 noiembrie, 2014 - 01:30 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ELECTORAL
3

LUGOJ. Convins ca niciunul dintre cei 14 candidati inscrisi in cursa pentru presedintia Romaniei nu merita votul lui, un lugojan a oferit unul dintre cele mai amuzante momente ale diminetii de alegeri pentru Cotroceni in Timis.


Acesta a intrat in cabina de vot si s-a apucat sa deseneze un al 15-lea patrulater, pe langa cele 14 imprimate cu numele candidatilor.

In chenarul desenat de el, lugojanul a scris un mesaj prin care si-a varsat oful legat de politicienii romani.

Eu nu am nimic cu voi, da’ sa va trazneasca Dumnezeu pe toti”, a scris lugojeanul in patratul sau, potrivit redesteptarea.ro.

Imediat dupa ce si-a editat singur „candidatul” in patratelul desenat cu pixul, barbatul a si pus stampila cu mentiunea „VOTAT” in perimetrul prevazut de lege. La final, ca sa poata imortaliza momentul, lugojeanul a facut si o fotografie buletinului de vot, inainte sa iasa din cabina si sa-l intruduca in urna.

Poza a fost postata pe internet si a primit deja mai multe aprecieri pe retelele de socializare.

Cu siguranta, buletinul de vot  va fi anulat la numaratoarea de la inchiderea urnelor.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. un idiot!

  2. De acord cu el! Normal nu ai pe cine vota! Vadim , daca nu ar fi avut atitea scandaluri mondene, poate ar fi fost credibil! Funar, daca nu se poate intelege cu Vadim, cum sa se inteleaga cu o tara intreaga? Amaritei, ce a facut pina acum? Iar ceilalti, cu dosare, tradari, suspiciuni, fraude, minciuni! Are dreptate alegatorul!

    • Mariana proasta esti…Vadim credibil? Sau Funar? Te-ai pierdut in anii ’90?