‘Sa pretuim copiii si familia traditionala’. Marsul pentru Viata porneste la Timisoara

TIMISOARA. Ca in fiecare primavara la Timisoara, crestinii pornesc in Marsul pentru Viata.

In 25 martie, de la orele 12.00, credinciosii, reprezentand toate cultele, bisericile si organizatiile crestine din Timisoara, isi dau intalnire la Biserica Sfanta Maria Regina Pacii, din parcul Carmen Sylva, de pe strada Ghe. Doja.
Acestia vor porni apoi in mars pe strazile Timisoarei.

Marsul pentru Viata este organizat simultan in aceeasi zi in peste 100 de orase din Romania, dar si din Republica Moldova.

Actiunea este organizata de principalele culte crestine din Timisoara si are ca scop afirmarea dreptului la viata al copilului nenascut, constientizarea gravitatii avortului si obtinerea unei legislatii favorabile pentru cresterea natalitatii si pentru protectia familiei traditionale.

Marsul este dedicat pretuirii si ocrotirii vietii copiilor, inca din momentul conceptiei. Scopul acestuia este cresterea gradului de constientizare a societatii cu privire la umanitatea deplina a copiilor nenascuti si la necesitatea de a sprijini femeile care se confrunta cu greutati in perioada sarcinii, pentru ca ele sa-si poata naste copiii cu incredere si in siguranta„, transmit organizatorii.

Sute de persoane sunt asteptate si anul acesta sa ia parte la Marsul pentru Viata ajuns la editia a XIII-a la Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. meme27478 spune:

  Alta treaba nu avem…doar sa militam pentru aberatii. Frate cine vrea un copil, il face. De ce sa interzicem avortul, daca copilul este nedorit si a fost gresela, sa se nasca si sa traisca nedorit si umilit sau mai rau in orfelinat.
  Treburile sunt bune cum sunt acum.
  Mai bine facem mars contra rasismului, a xenofobiei si cel mai important contra guvernului care isi bate joc de noi cu salariu minim pe economie de 1898 leiiii

 2. Mihai spune:

  Bravo si respect pentru initiativa

 3. Dan A. spune:

  Se zice ca Marsul pentru Viata e organizat „reprezentand toate cultele, bisericile si organizatiile crestine din Timisoara”. Chiar „toate”? In aceste culte femeia e privita ca persoana de categoria a doua, asa ca organizarea acestui mars care stigmatizeaza femeile care avorteaza tocmai de 8 Martie, Ziua Femeilor, li s-a parut adecvata.

 4. Jack spune:

  Avortul e crima oricum il priviti.

 5. Jack spune:

  Feminismul e cancer pentru familie si societate. Feminismul a adus doar divorturi si avorturi. Femeile sa fie mame si sotii, nu sa ajunga sa isi ucida proprii copii.