Noutati :

Sa dea Dumnezeu sa trec examenele! 150.000 de lei aloca Primaria ca sa termine Biserica Studentilor din Timisoara

23 septembrie, 2013 - 12:19 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Odata cu inceperea anului universitar, reprezentantii Primariei Timisoara s-au gandit ca metoda „burta pe carte” nu este suficienta pentru ca examenele sa fie trecute cu brio de studenti, asa ca se vor apuca sa le termine si biserica, unde cu o rugaciune cel de sus are sa le deschida si mai tare apetitul pentru invatatura si notele sa fie mai mari.

Biserica Studentilor, aflata in vecinatatea Campusului din Timisoara, neterminata de ani buni, reintra in atentia Primariei, dupa ce inca de acum mai bine de un an reprezentantii Parohiei Ortodoxe Romane din Timisoara au intocmit un proiect pentru a-i determina pe studenti sa invete cu frica de Dumnezeu.

Mai marii bisericii au cerut sprijin financiar de la Primaria Timisoara ca sa termine lucrarile de constructii incepute la ansamblul bisericesc Biserica Studentilor corpurile B,C si D.

Este vorba despre realizarea unui auditoriu, unei biblioteci, a unui centru medical, o sala de calculatoare, paraclis deschis si altele.

Proiectul de hotarare prin care consilierii locali vor aloca 150.000 de lei de la buget pentru lucrari va fi supus votului in plenul de marti.

CITESTE SI: Numarul bisericilor in Timisoara s-a dublat dupa Revolutie! Vezi cate lacase de cult s-au ridicat in ultimii 22 de ani!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Ritualuri eterodoxe in catedrala ortodoxa din Timisoara:

    http://www.youtube.com/watch?v=ZWyyW6pjzrE

    Sa fie pe vremea lui Ioan sau pe vremea lui Nicolae? Mici capcane !