Sa bem sau nu apa de la fantanile publice din Timisoara? DSP a facut analize!

TIMISOARA. Directia de Sanatate Publica Timis, prin intermediul Laboratorului sau de diagnostic si investigare in sanatatea publica a prelevat probe din fantanile publice din Timisoara.

CITESTE SI: Se face! Drumul intre Timisoara si Autostrada Vestului, prin Dumbravita, va fi LARGIT la 4 benzi 

Toate cele 96 de fantani publice au fost controlate luna de luna de DSP Timis. In urma analizelor, rezultatele au aratat ca apa este potabila si nu prezinta modificari de parametri specifici.

Ultima verificare a apei din fantani a avut loc la sfirsitul lunii Iunie. Forajele sunt facute la mare adancime, respectiv intre 100 si 140 de metri.

CITESTE SI: Un nou sistem de programari on-line, lansat de Primaria Timisoara! Cine se bucura de el si scapa de un drum? 

De-a lungul acestei perioade, recomandarile pe care medicii DSP Timis le-au facut celor care administreaza forajele de apa potabila din Timisoara au fost luate in consideratie si remediate. Nu sint pericole, microbiologic si fizico-chimic, pentru nici o sursa de apa potabila forata public.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...