S-au stabilit preturile apartamentelor ANL din Timisoara. Cat costa locuintele din blocurile B3 – B7?

TIMISOARA. Vesti bune pentru chiriasii ANL din Timisoara. Au fost stabilite preturile de vanzare pentru apartamentele din blocurile de pe strada Ioachim Miloia, construite in anul 2007. Vorbim despre blocurile B3, B4, B5, B6 si B7.

Potrivit viceprimarului Traian Stoia, preturile vor fi aprobate de Consiliul Local, urmand ca apoi sa se treaca la vanzarea acestora. Chiriasii trebuie sa depuna cererile la sediul Primariei Timisoara.

Pretul de vanzare aprobat este de 326 euro/mp, cu TVA cuprins, spune viceprimarul Traian Stoia. Tariful cuprinde si partile comune.

„Prin HG din 6 martie 2014 se publica in Monitorul Oficial din 11 martie constructiile de la B3 pana la B7, care trec in proprietatea privata a statului roman. Preturile de vanzare au fost stabilite si urmeaza ca in prima sedinta a Consiliului Local Timisoara sa fie promovata o hotarare de aprobare a acestora”, a declarat viceprimarul Traian Stoia.

Potrivit reprezentantilor Primariei Timisoara, apartamentele cu o camera au preturi incepand de la 18.807 euro pana la 19.822 euro cu TVA inclus, iar apartamentele de 2 camere au preturi incepand de la 21.886 euro pana la 23.746 euro, TVA inclus.

Timisorenii care locuiesc in blocurile ANL isi pot cumpara apartamentele doar daca achita plata integral sau prin credit ipotecar si daca au contract de inchiriere de minimum un an. Dupa cumparare, nu au voie sa le instraineze vreme de 5 ani.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...