Noutati :

S-au retras din activitate, dar sunt oricand gata sa-si ajute colegii. Pensionarii Ministerului de Interne au planuri mari la Timisoara

3 iulie, 2014 - 02:11 PM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: SOCIAL
3

La Timisoara a fost inaugurat sediul renovat al Asociatiei Cadrelor Militare in Rezerva si Retragere din Ministerul Afacerilor Interne.  Fostii ofiteri si subofiteri sunt oricand gata de actiune, in cazul in care li se cere ajutorul si ii sprijina inca activ pe colegii lor din toate structurile ministerului.

Asociatia Cardelor Militare in Rezerva si Retragere din Ministerul Afacerilor Interne din judetul Timis reuneste  ofiteri si subofiteri din Politie, Politia de frontiera, Jandarmerie, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, Penitenciar si carde care au activat in S.R.I pana in 1990.

Asociatia ii ajuta pe colegii aflati  in situatii deosebite, iar asta implica de la consultanta juridica pana la sprijin financiar. Membrii ei sunt oricand gata sa dea o mana de ajutor si colegilor aflati inca in activitate.

” Chiar de curand am avut o  situatie la Deta, un coleg a ramas cu casa descoperita dupa furtuna, a fost paguba mare si l-am rugat sa vina cu o constatare, eventual o adresa de la Primarie si il vom ajuta cu sume cuprinse intre 300 si 500 de lei, atat cat putem. Totodata, in cazul unor calamitati sau dezastre, cadrele pensionare si-au manifestat disponibilitatea de a da o mana de ajutor. Luam legatura cu institutiile abilitate si asiguram sprijinul necesar. Cooperam cu primariile, cu pompierii, cu politia din judetul Timis. „ a declarat Ioan Balas, colonel in rezerva, presedintele Asociatiei Cadrelor Militare in Rezerva si Retragere din Ministerul Afacerilor Interne, filiala Timis.

Asociatia ii sprijina si pe cei care au facut parte din structurile Ministerului Afacerilor Interne si care au probleme de sanatate. De exemplu, a fost deja incheiat un contract cu statiunea Buzias, pentru reduceri de 20% in cazul celor care urmeaza tratamente aici si intentioneaza sa extinda aceasta colaborare si cu alte statiuni, precum Moneasa, Baile Calacea sau Baile Felix.

Fondurile Asoicatiei provin din cotizatiile membrilor si din sponsorizari. Din acesti bani s-a reusit si renovarea sediului de pe Bulevardul C.D.Loga numarul 20. Sediul este deschis in fiecare joi, intre orele 9.00 si 12.00, iar in perioadele mai aglomerate si martea intre orele 10.00 si 12.00. Totodata, clubul care functioneaza in incinta poate fi deschis pentru diverse activitati social culturale ori de cate ori membrii Asociatiei solicita acest lucru.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Stimata doamna , ati gresit la nr. de membri ai asociatiei, nu 62 ci 622 de me,mbri activi. Este o diferenta, si va rog sa corectati stirea .

  2. Asociatia celor care nu au facut mai nimic dar au pensii mari.Rusine

    • cand tu nostradamus dormeai , noi te pazeam, cand tu mergeai in concediu, iti asiguram camera de hotel si masina din parcare, cand mergeai la nunta, tot noi asiguram ordinea, la stadion te protejam, la ruga tu mincai si beai , dansai noi te asiguram sa-ti fie bine, de revelion tu beai sampanie si noi ceai. Mai vrei……