S-au pus in vanzare abonamentele de parcare in Timisoara, TimPark, pe anul 2015! Cat costa?

TIMISOARA. Atentie, soferi! TimPark, serviciul care gestioneaza parcarile din Timisoara anunta ca s-au pus in vanzare abonamentele pentru anul viitor, asa ca doritorii sunt asteptati la ghisee sa isi reinnoiasca abonamentele pentru anul care vine.

Pentru anul 2015 preturile abonamentelor ramane neschimbat fata de pretul de anul acesta, anunta TimPark.

Abonamentele vor putea fi achizitionate de la sediul Serviciului Administrare Parcari – TimPark, situat in Timisoara, Spl. Nicolae Titulescu, nr 10. Programul caseriilor este de luni pana vineri intre orele 8-20.

Clientii care isi vor da acordul in vederea primirii din partea societatii, pe numarul de telefon mobil pe care il utilizeaza, se mesaje de tip SMS cu caracter informativ si comercial, vor participa in mod automat si la o tombola cu premii constand in 3 abonamente de parcare pentru anul 2015, valabile in zonele I, II si III de aplicare a sistemului TimPark.

Informatii suplimentare se pot obtine la numerele de telefon 0256. 493394, 0256.494066, de luni pana vineri, intre orele 8-16.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...