Opinia Timisoarei

S-au multumit cu putin. Politehnica Timisoara vine cu doar un punct de la Slobozia

TIMISOARA. Se putea mult mai bine, dar polistilor le-a lipsit luciditatea in fata portii adverse. O deplasare dificila, dar foarte accesibila a dus Politehnicii doar un punct la Slobozia, desi trupa viola a fost vioara intai in acest joc, 0-0.

Plecand de pe locul secund si cu multe sperante, baietii lui Dan Alexa au inceput bine jocul, Casado avand o mare ocazie in minutul 4, insa portarul advers a intervenit salvator. Plazonja a fost incomodat apoi in careul advers, dar nu a obtinut nimic. Gazdele au replicat prin Diarra, care a reluat spectaculos pe spate, dar Hindrich s-a opus, respingand in lateral. Suciu de la gazde a tras apoi aproape de vinclu, iar la vestiare s-a intrat cu scorul de la inceputul partidei, 0-0.

Gazdele au mai fost periculoase doar in debutul partii secunde, cand Diarra a trimis balonul foarte aproape de poarta. Politehnica a preluat initiativa si a ramas pana in final in jumatatea adversa. Cioinac a tras din voleu de la 20 de metri aproape de vinclu, apoi Ivanovici a fost periculos cu un balon expediat pe poarta si scos greu de portarul Unirii. In minutul 87, Lazar a vazut al doilea galben si a fost eliminat, dar avantajul omului in plus nu s-a vazut si pe tabela, gazdele aparandu-se disperate pana la ultimul fluier de arbitru. Poli a avut parte si de cateva faze fixe in prelungiri, dar golul izbavitor nu a mai venit. Asadar, 0-0, doua puncte pierdute pentru banateni, care insa raman pe locul secund in Liga 2.

ASU Politehnica: Hindrich – Sofran, Scutaru, Mera (cpt.), Popovici – Cioinac, Casado – Al. Munteanu, Codrea, P. Ivanovici – Plazonja. Au mai jucat: Rus, Axente, Ignea.

Exit mobile version