Noutati :

S-au inchis doua localuri din Bastion, la Timisoara, si vor fi evacuate! Ce s-a intamplat? FOTO!

15 septembrie, 2016 - 10:57 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Doua dintre cele mai cunoscute localuri din incinta Bastionului Theresia si-au inchis portile si vor fi evacuate. La primele ore ale diminetii, politistii, insotiti de un executor judecatoresc, au ajuns in cele doua locatii si au pus sigiliul pe usa, dupa ce contractul de inchiriere pentru localuri a expirat.

„Suntem in procedura de evacuare a SC Elaine SRL, pentru expirarea contractului pe care l-a avut cu Consiliul Judetean Timis. Urmeaza sa fie sigilate spatiile, desemnat un custode neutru, pentru inventarierea bunurilor si activitatea societatii comerciale va inceta din acest moment. Contractele lor sunt expirate din acest an. Urmeaza o noua procedura de licitatie, atunci cand Consiliul Judetean Timis va hotari”, a declarat Dan Paduraru, administratorul Complexului Bastion.

bastion-cafe-du-paris-cheers-8

Contractul dintre firma care detine spatiile si Consiliul Judetean Timis a expirat anul acesta si nu mai poate fi prelungit. Astfel, este nevoie de organizarea unei licitatii, pentru ca spatiile sa poata fi ocupate din nou.

bastion-cafe-du-paris-cheers-2

„E vorba despre o procedura de executare silita de punere in aplicare a unui titlu executoriu, dar nu definitiv. Se doreste de catre creditorul obligatiei, Consiliul Judetean, predarea acestor spatii in vederea continuarii procedurii de licitatie pentru ca, la nivelul CJT, in 30 mai, s-a adoptat o hotarare de consiliu de scoatere la licitatie publica a acestor spatii in vederea inchirierii. Noi am detinut aceste locatii in baza unui contract de asociere in participatiune din anul 2001, iar pe parcursul celor 15 ani, investitiile efectuate si eficientizarea acestui complex al Bastionului Theresia ne apartine. Am incercat sa existe o continuitate in exploatarea acestor spatii, evident, cu achitarea tuturor spetelor la zi. Se argumenteaza necesitatea evacuarii in sens juridic pentru a se putea tine aceasta licitatie publica, la care cu siguranta vom participa. In acest moment se deruleaza procedura de identificare a unui custode sa pastreze aceste bunuri. Intelegem sa ne supunem acestei dispozitii judecatoresti, dar nu inseamna ca nu vom continua sa ne sustinem drepturile pe care noi credem ca le avem cu privire la aceste spatii si investitii pe care le-am efectuat”, a spus Arcadie Anastasescu, avocatul omului de afaceri care are localurile.

Patronul celor doua localuri are la dispozitie cel mult 30 de zile sa predea spatiul de 1200 de metri patrati catre Consiliul Judetean Timis in acelasi stadiu in care a fost preluat. Adica gol. Celor doua localuri, li se alatura inca unul in care a functionat pe vremuri discoteca Zambara, apartinand aceluiasi om de afaceri.

bastion-cafe-du-paris-cheers-6

FOTO: Virgil Simonescu

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...