Noutati :

S-au deschis listele de asteptare la vaccinarea anti COVID pentru toata lumea in Timis

15 martie, 2021 - 12:58 PM
Autor: Redactie      
Categorie: SANATATE
0

TIMISOARA. De la ora 13.00, luni, orice persoana din Timis se poate programa la vaccinarea impotriva COVID-19, platforma de vaccinare fiind astfel deschisa si pentru judetul nostru.

CITESTE SI: A fost actualizata lista tarilor din ‘zona galbena’. Carantina, obligatorie pentru cei care vin din aceste state 

Comitetul national pentru vaccinare (CNCAV) a explicat cum se pot face programarile prin platforma informatica sau prin telefon.

Pentru cei care aleg programarea individuala in platforma electronica: la momentul in care locurile devin disponibile la centrul unde persoana s-a inscris, beneficiarul primeste o notificare in acest sens, iar ulterior va intra in aplicatie, pentru alegerea zilei si a intervalului orar. Persoana care nu confirma prin programare locul disponibil, in termen de 24 de ore de la primirea notificarii, va mai primi inca doua notificari ulterioare. in lipsa unei confirmari in acest interval de timp, beneficiarul ramane pe lista de asteptare, insa va pierde pozitia ocupata initial.

Pentru persoanele care opteaza pentru programarea prin call center, la numarul 021.414.44.25: atunci cand va aparea un loc liber la centrul de vaccinare unde s-a inscris, va fi programat la vaccinare in ziua si in intervalul orar disponibil pentru administrarea vaccinului. Aceste persoane vor fi notificate si nu este necesar sa confirme programarea. Persoana inscrisa in lista de asteptare are posibilitatea de a se realoca pe lista de asteptare a unui alt centru de vaccinare.

Pentru judetul Timis este liber la inscrieri intre orele 13.00 si 15.00.

Oamenii care au incercat sa acceseze platforma spun ca aceasta nu functiona, iar autoritatile au anuntat ca se fac mai multe operatiuni de mentenanta si update-uri care ar putea face ca programare.vaccinare-covid.gov.ro sa nu fie complet operationala si indeamna la rabdare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...