S-au „curentat”! Locuinte din Timis bransate ilegal la energie electrica! VIDEO!

TIMIS. Jandarmii de la Gruparea Mobila si lucratori de la Enel au identificat 11 locuinte de romi din satul Alios bransate ilegal la energie electrica. Totul in cadrul unei actiuni de prevenire a furtului de energie.

Au fost vizate 11 persoane banuite de furt de energie electrica, dar si depistarea unor instalatii improvizate de transport si distributie a energiei electrice. In urma verificarilor a reiesit faptul ca in ultima perioada, pe raza acestei localitati, romii s-au bransat ilegal la electricitate in repetate randuri.

Ei erau foarte ingeniosi, metodele de furt de energie diferind de la o casa la alta: de la cabluri ingropate in pamant pana la cabluri, pur si simplu agatate de conductorii de joasa tensiune.

curent-enel

15 de jandarmi timisoreni au fost mobilizati pentru participarea la aceasta actiune. Acestia au intocmit actele de sesizare pentru un numar de opt persoane pentru furt de energie electrica si folosirea de instalatii clandestine pentru racordarea ilegala la reteaua de energie electrica care urmeaza sa fie predate Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara.

Cercetarile continua in vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor si imprejurarilor savarsirii faptelor precum si a recuperarii prejudiciului cauzat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...