Noutati :

S-au afisat rezultatele la examenul de titularizare in Timis! Trei note de 1 si 11 note de 10! Vezi cat ai luat!

7 august, 2012 - 12:52 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Lupta acerba in Timis pe cele 212 norme titularizabile in invatamant. Rezultatele examenului au fost afisate. 13 candidati au rezolvat subiectele perfect, fiind notati cu 10, iar 3 s-au facut de ras: au primit 1!

Cele 13 note de 10 au fost obtinute la disciplinele Arte Vizuale (2), Educatie Muzicala (3), Limba si Literatura Engleza, Limba si Literatura Romana (3), Pedagogie Prescolara (3) si Psihopedagogie Speciala.

Doi candidati au fost notati cu 1 la Limba si Literatura Romana si unul la Limba Franceza.

Foarte multe note cuprinse intre 1 si doi au primit candidatii pentru un post de profesor titular in invatamantul timisean – nu mai putin de 18 candidati fiind notati cu un punctaj ce porneste de la 1.4 si se opreste la 1.9, in conditiile in care un punct este acordat din oficiu.

In Timis au fost 19 centre de evaluare. Scolile din judet au scos la concurs peste 2.000 de norme si fractiuni de norma didactica. 1.023 de candidati s-au prezentat la examen, iar trei au fost eliminat. 45 dintre ei s-au retras din concurs dupa ce au vazut subiectele si si-au dat seama ca vor putea obtine o nota de titularizare (cel putin 7).

„Contestatiile pot fi depuse la centrele de evaluare in decursul zilei de marti – 7 august si de miercuri – 8 august. In 9 august vor fi rezolvate contestatiile, iar in 10 august vor fi afisate rezultatele finale. Repartizarea pe posturile titularizabile va avea loc luni, 13 august”, a precizat Cornel Petroman, inspector general in cadrul ISJ Timis.

IATA REZULTATELE LA TITULARIZARE IN TIMIS!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...