Noutati :

S-a votat restructurarea RATT: De Ziua Muncii, in 1 Mai, 203 angajati vor fi pusi pe liber, au decis consilierii locali

19 aprilie, 2011 - 03:38 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
2

TIMISOARA. Unda verde pentru concedieri la RATT! Inca 203 timisoreni vor ramane fara locuri de munca, au decis astazi consilierii locali, deoarece cheltuielile cu personalul la Regia de Transport depasesc 50% din totalul cheltuielilor lunare.

Conducerea RATT a inaintat Consiliului Local un proiect prin care se desfiinteaza cele 203 posturi din cadrul regiei. Oamenii vor fi concediati chiar incepand cu 1 Mai.

Programul de restructurare pe care alesii locali l-au votat in sedinta de marti mai cuprinde si diminuarea cheltuielilor prin reducerea consumurilor de energie electrica la tramvaie si troleibuze, cea a consumurilor de combustibil, dar si reducerea cheltuielilor pentru piesele de schimb, service si intretinere a mijloacelor de transport in comun.
„Vom respecta clauzele contractului colectiv de munca. Cei disponibilizati vor  primi intre 5 si 9 salarii compensatorii, in functie de vechime. De data aceasta, personalul afectat este si cel de la exploatare. Acest personal este excedentar. Pe langa cel de mentenanta este afectat si personalul TESA. Programul de masuri continua, dar timisorenii sau calatorii nu au cum sa resimta acest lucru”, a declarat pentru www.opiniatimisoarei.ro Ioan Goia, director RATT.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Ce fain sarbatoreste goia 1 mai

  2. chiar nu observati degradarea transportului in comun sub actuala conducere?
    cu regret constat ca toti ziaristi inghit toate gogomaniile puse pe tava de „parintele” Goia.
    Cu stima