S-a turnat un prim strat de asfalt pe pasajul de pe Calea Sagului

Pe sensul de mers pe care se lucreaza in prezent pe podul de pe Calea Sagului s-a turnat, miercuri, un prim strat de asfalt. Reprezentantii societatii de drumuri care executa aceasta lucrare, a explicat ca dupa turnarea stratului de asfalt urmeaza sa lucreze la rosturile transversale care sunt in numar de patru. Dupa ce va fi finalizata, in intregime, jumatatea dreapta a podului de pe sensul de iesire din oras, aceasta va fi deschisa circulatiei, iar cealalta urmeaza sa se inchida pentru ca lucratorii sa finiseze si aici rosturile. „Dupa ce cele patru rosturi transversale vor fi finalizate, se va trece la finisarea rostului longitudinal unde vor fi montati parapeti”, a explicat si Sorin Grindeanu, viceprimarul Timisoarei. Acesta a spus ca in ritmul in care se executa acum lucrarile, in luna noiembrie se va deschide circulatia pe toate cele patru benzi de circulatie de pe pasaj. Lucrarile la pod se vor termina abia in primavara anului viitor dupa ce vor fi montati parapetii. „Aceasta este una dintre lucrarile pe care le monitorizam strict, deoarece vrem sa dam cat mai rapid drumul la circulatie, sa scapam soferii de acest trafic infernal”, a declarat viceprimarul Sorin Grindeanu. Consiliul Local Timisoara a aprobat un buget de 8,3 milioane de lei pentru lucrarile la pasaj. Principalele lucrari sunt de consolidare si modernizare a pasajului. Perioada de garantie a lucrarilor va fi de 50 de ani.  Traficul este unul foarte ridicat pe pod, deoarece acesta asigura legatura cu Serbia prin Vama Moravita, dar si spre Resitas. [nggallery id=27]

Pe sensul de mers pe care se lucreaza in prezent pe podul de pe Calea Sagului s-a turnat, miercuri, un prim strat de asfalt. Reprezentantii societatii de drumuri care executa aceasta lucrare, a explicat ca dupa turnarea stratului de asfalt urmeaza sa lucreze la rosturile transversale care sunt in numar de patru. Dupa ce va fi finalizata, in intregime, jumatatea dreapta a podului de pe sensul de iesire din oras, aceasta va fi deschisa circulatiei, iar cealalta urmeaza sa se inchida pentru ca lucratorii sa finiseze si aici rosturile.

„Dupa ce cele patru rosturi transversale vor fi finalizate, se va trece la finisarea rostului longitudinal unde vor fi montati parapeti”, a explicat si Sorin Grindeanu, viceprimarul Timisoarei. Acesta a spus ca in ritmul in care se executa acum lucrarile, in luna noiembrie se va deschide circulatia pe toate cele patru benzi de circulatie de pe pasaj. Lucrarile la pod se vor termina abia in primavara anului viitor dupa ce vor fi montati parapetii.
„Aceasta este una dintre lucrarile pe care le monitorizam strict, deoarece vrem sa dam cat mai rapid drumul la circulatie, sa scapam soferii de acest trafic infernal”, a declarat viceprimarul Sorin Grindeanu.

Consiliul Local Timisoara a aprobat un buget de 8,3 milioane de lei pentru lucrarile la pasaj. Principalele lucrari sunt de consolidare si modernizare a pasajului. Perioada de garantie a lucrarilor va fi de 50 de ani.  Traficul este unul foarte ridicat pe pod, deoarece acesta asigura legatura cu Serbia prin Vama Moravita, dar si spre Resitas.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.