Opinia Timisoarei

S-a turnat primul strat de asfalt pe bulevardul Sudului, la Timisoara. Video

TIMISOARA. Avanseaza lucrarile pe unul dintre cele mai mari santiere din oras, pe Bulevardul Sudului. Muncitorii au finalizat lucrarile la retelele de utilitati inca de acum cateva zile, iar acum au trecut la asfaltare.

CITESTE SI: Timisoara, in SCENARIUL ROSU. In cateva ore trecem de 3 la mie rata de infectare cu COVID. Anuntul prefectului de Timis

Reprezentantii primariei sustineau acum o luna ca lucrarile sunt in grafic, iar la inceputul iernii soferii vor circula din nou pe aici, fara restrictii. Acum, termenul s-a mutat…

DA, E ADEVĂRAT, IERI S-A TURNAT LA GREU PRIMUL STRAT DE ASFALT PE BD. SUDULUI, AȘA CUM AM ANUNȚAT CĂ O SĂ SE ÎNTÂMPLE!
În curând, nu vom mai vedea nici urmă de noroi pe acest șantier! Este cea mai radicală lucrare din toate pe care le-am avut la străzi în acești 8 ani, ea prinzând, “peste noapte”, putem spune, absolut întreg spațiul dintre cele două rânduri de blocuri, pe toată lungimea bulevardului, precum și toate rețelele de utilități din subteran! Până acum s-a lucrat exemplar! Într-un timp cu adevărat record -cam jumătate din timpul contractual!- s-a ajuns la ceea ce se poate vedea! Bravo, firmei Porr, o firmă cum ar fi bine să existe cât mai multe! … acest bulevard, Bd. Sudului, va fi unul dintre cele mai frumoase din oraș și… să nu mai vorbim de funcționalitatea sa!„, a scris primarul in functie Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

Va reamintim, Bulevardul Sudului a intrat in reabilitare la inceputul lunii iulie. Va fi extins la 4 benzi de circulatie, intre bulevardul Rebreanu si fosta strada Lidia, iar pe marginea soselei vor fi facute parcari si trotuare, dar si piste de biciclete.
aloarea totala a investitiei in modernizarea bulevardului Sudului se ridica la peste 2 milioane de euro.

Exit mobile version