Noutati :

S-a turnat asfaltul pe aproape toata lungimea Lotului 3 de pe Autostrada Lugoj – Deva. Care sunt punctele intarziate? Ultimele imagini din aer. Foto si video

4 decembrie, 2018 - 09:12 AM
Autor: Redactie      
Categorie: ECONOMIC
4

TIMISOARA. Cu un ritm bun de lucru si cu vreme buna, muncitorii fac ce-au promis: minuni pe Autotrada Lugoj – Deva lot 3.

Ultimele imagini surprinse din drona de cei de la Asociatia Pro Infrastructura scot la iveala noi progrese pe acest segment de autostrada.

La sfarsitul lunii octombrie, opiniatimisoarei.ro va prezenta stadiul lucrarilor, cu toate explicatiile constructorului AICI. Zona prabusita in urma cu un an a fost complet refacuta, iar descarcarea de la Holdea intrase in linie dreapta, iar reprezentantii COMSA sperau sa o amenajeze pana la Craciun, singurele piedici care mai puteau aparea fiind vremea rea si intarzierea materialelor.

CITESTE SI: Cele doua puncte cheie ale Autostrazii Lugoj – Deva Lot 3, prezentate de constructori. Toate explicatiile pentru stadiul lucrarilor la nodurile Holdea si Ilia. Video

In acest moment pe Lotul 3 al soselei de mare viteza este turnat stratul final de asfalt pe aproape intreaga lungime.

FOTO: Forum peundemerg.ro

Avem stratul final de asfalt (uzură) așternut pe aproape toată lungimea autostrăzii. Au mai rămas marcajele și indicatoarele rutiere, o parte a panourilor fonoabsorbante, elemente din sistemul de scurgere a apelor, parapetele de protecție pe unele mici porțiuni și alte câteva detalii.

Mai sunt doar două puncte întârziate, chiar capetele tronsonului, nodurile Ilia și Holdea.

În continuare așteptăm ca responsabilii din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere să finalizeze licitația pentru lucrările suplimentare (care include și breteaua de acces de la Holdea, conexiunea între A1 și DN68A). Este stupefiant că, deși actualul constructor, Comsa, a concurat SINGUR la licitație, încă nu s-a semnat contractul! În realitate breteaua prinde deja contur, antreprenorul nemaiașteptând după stat.
Așa cum am explicat de nenumărate ori, deși am fi putut circula pe acest sector de 21 km încă de la finalul anului 2017, autostrada ar putea fi inaugurată abia în perioada mai-iunie 2019, într-un scenariu realist-optimist! Fuga de responsabilitate, bâlbele și incompetența autorităților din ultimii doi ani, dar și problemele tehnice întâmpinate de constructor vor genera o întârziere de mai bine de un an și jumătate„, noteaza echipa de la Asociatia Pro Infrastructura.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Fuga de responsabilitate, bâlbele și incompetența autorităților din ultimii doi ani;
    serios?! facem politica …
    raman la parerea ce 3/4 din ziaristi sunt idioti!

  2. Incompetenta politicienilor. Intre timp e plin de accidente in zona. Politicienii toti sant vinovati pentru victimele create

  3. Sa dea drumul odata la trafic pe lotul 3, din nodul de la Holdea se va ajunge direct in DN 7 langa Ilia, fara a mai strabate serpentinele infernale de la Ohaba si trecerea dintr-o localitate in alta intre Dobra si Sacamas.

  4. Foarte bine arata, dar am o intrebare…sa-mi zica si mie cineva cum se numesc melodiile din filmulet sau cine canta (O fi Kygo)… va multumesc. 😁