S-a semnat contractul pentru inca un „ciot” de autostrada in Romania

Compania Nationala de Drumuri si Autostrazi din Romania a semnata astazi contractul pentru constructia unui lot din autostrada A3 cu asocierea Strabag – Straco.

Lotul de autostrada de la Ungheni la Ogra (langa Targu Mures) are o lungime de 10 kilometri si face parte din autostrada Campia Turzii – Ogra – Targu Mures (52 km). Teremul de realizare este de 12 luni.

„Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta ca in data de 24.02.2015, a fost semnat contractul „Realizarea Autostrazii Brasov – Targu Mures – Cluj – Oradea, Lot 2: Ungheni – Ogra, km 4+500 – km 14+605”. Contractul a fost atribuit in urma finalizarii procedurii de achizitie publica (licitatie deschisa), Asocierii  JV SC STRABAG SRL – SC STRACO GRUP SRL (Lider de Asociere – SC STRABAG SRL) si are o valoare totala de 251.349.460,28 lei fara TVA”, a anuntat CNADNR printr-un comunicat de presa.

Potrivit autoritatilor, finantarea proiectului este asigurata din Fonduri de Coeziune (FC 85%) si Bugetul de Stat (15%). V

Durata contractului este de 60 de luni din care 12 luni pentru Executia Lucrarilor, si 48 luni Perioada de Garantie.

Sursa: hotnews.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.