S-a parafat marea impacare! PNL a semnat protocol cu PDL si PNTCD pentru unirea dreptei politice, la Timisoara!

TIMISOARA. Dupa ce au fost rivali si chiar au avut in statut stipulata ‘necolaborarea’, PNL a semnat un protocol de cu PDL, la Timisoara. Celor doua formatiuni li s-a alaturat PNTCD. Protocolul este valabil doar pentru Timisoara.

Pentru judetul Timis negocierile sunt inca in derulare.

Liderii municipali ai PNL, PDL si PNTCD au iscalit documentul prin care se angajeaza sa duca la bun sfarsit proiectele Timisoarei.

La eveniment au fost prezenti presedintele PNL Timis, Nicolae Robu, precum si liderul PDL Timis, Constantin Ostaficiuc.

La nivelul organizatiilor municipale lucrurile au fost duse mai departe. Personal imi exprim satisfactia ca astazi, tracand peste orgolii, peste anumite amintiri neplacute, conducerile la nivel de municipiu sunt aici, impreuna pentru a semna acel protocol de colaborare administrativa. Timisoara si cetatenii Timisoarei, in marea lor majoritate, doresc unificarea dreptei. Am incerderea ca in urma semnarii acestui protocol vom colabora si mai strans si ne vom pune si mai bine in slujba cetatenilor Timisoarei.  Va trebui sa facem fata incercarii PSD de a incurca bunul mers al lucrurilor. Imi exprim speranta ca si la nivelul PNTCD lucrurile se vor aseza astfel incat acest partid sa poata juca rolul pe care il poate juca in societatea romaneasca„, a declarat Nicolae Robu.

Din partea PNL a semnat protocolul Dan Diaconu, liderul PNL Timisoara, din partea PDL a semnat protocolul consilierul local Adelina Tarziu, aceasta l-a inlocuit pe presedintele PDL timisoara, deputatul Cornel Samartinean care se afla la Parlament. Din partea PNTCD Timisoara, documentul a fost semnat de presedintele organizatiei municipale, Ciprian Mihok.

PNL si PDL au mai fost in alinata, in perioada 2004-2007 cand au format Alianta D.A.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

  Pareri

 1. Asta-i frate. Se coaguleaza dreapta. Deabia de acum sa vezi ce bine o sa ne mearga. Cu videanu, blaga, boc, funeriu, igas si toate celelalte „personalitati” politice … „de dreapta”. HA HA HA HA HA … Si in frunte cu … toti din famiglia basescu. In cumetrii cu mondiali, imparati si regi ai … rromilor … cu manelisti si pitzipoance. Hai basescUUUu la PUTEREEEEE … fara numar. 🙂 Penibili.

 2. Votaţi numa voi ca fraierii că oricum nu primiţi nimic. Ciolanu se împarte doar între ei. Când o să înţelegeţi că toţi parveniţii aceştia nu au pic de caracter, sunt nişte gunoaie care au refulat din fundul societăţii pentru a defila pe şcena politică şi a oferi spectacolul depravării morale, o ilustrare macabră, tristă şi jalnică a societăţii în care trăim.

 3. Ce labă tristă ne arată Robu măsii.

 4. A fost o perioadă de timp frumoasă şi profitabilă. Într-o înregistrare din dosarul penal al boss-ului Blejnar, şeful Consiliului Judeţean Timiş, portocaliul Constantin Ostaficiuc, se înţelegea cu “Sorinache” – porecla lui Blejnar, pentru cunoscători – cum să o numească pe o anume Gabriela Ionescu director adjunct la Finanţele din Timiş. În final, directoarea a fost arestată pentru luare de mită şi condamnată la patru ani de închisoare. De fapt, aproape toţi oamenii de încredere ai baronilor PDL din vămile şi finanţele de la Bihor, Arad şi Timiş au probleme cu legea. Mărginean, Comăniţă, Blejnar, zecile de vameşi şi poliţişti de frontiera arestaţi în 2011 stau mărturie a faptului că echipa lui Vasile Blaga a fost supravegheată şi executată în mod ritualic de o forţă mult mai mare.

 5. Revenind la baronul Ostaficiuc, şeful PDL Timiş, acesta este un tovarăş vechi de arme al buldogului Blaga. Preşedintele PDL a candidat anul trecut pentru un colegiu de senator la Sânnicolau Mare. Cu tot sprijinul lui Ostaficiuc, Blaga s-a ales la mustaţă, în urmă unei nopţi şi a unor negocieri pe care nu le va uita toată viaţa. La Timiş, aşa cum spuneam şi în altă rubrică, PSD şi PDL trăiesc într-o complicitate politică incestuoasă. Şeful judeţului este Titu Bojin de la PSD, amicul lui Ostaficiuc, cel care a deţinut funcţia până în 2012. Bojin este locotenentul liderului PSD Ilie Sârbu, tovarăşul lui Vasile Blaga. Şi încrengăturile pot continua…

 6. Ostaficiuc a fost preşedintele Consiliului Judeţean Timiş timp de opt ani. Ca un adevărat baron de Banat, Ostaficiuc fumează trabuce iar când vine în delegaţii la Bucuresti se cazează la luxosul hotel Mariott. Face politică de la mijlocul anilor 90. Numele său este implicat în diverse scandaluri economice şi politice.

 7. se pare ca le-a venit minte ala cap!

 8. Inca un mandat in care Timisoara va fi ignorata de capitala :(, iar fondurile de investitii vor merge spre alte zone mai apropiate partidului de guvernare.
  Cazul Timisoarei este si mai rau decat Cluj, Arad. Acelea erau fief-uri PDL, dar Timisoara reprezinta o tradare care nu va fi iertata de Bucuresti
  Riscam ca in 10 ani sa fim depasiti de ARAD ca nivel de dezvoltare.