Noutati :

S-a incheiat superconcursul cu carti oferite de opiniatimisoarei.ro si Book Land, Targul urban de carte! Vezi castigatorii!

5 iunie, 2012 - 11:02 AM
Autor: Anonim      
Categorie: CULTURA
0

3 iubitori de carte care au dorit sa-si mareasca biblioteca vor avea de azi cateva titluri deosebite. Au participat la concursul organizat de opiniatimisoarei.ro si Book Land pe Facebook si au castigat cate 2 carti valoroase.
Cei trei au intrat pe pagina noastra de FB unde au scris cateva randuri despre cea mai draga dintre carti, apoi si-au convins prietenii sa le dea Like.

Potrivit numelor de pe Facebook, cei trei castigatori sunt: Simo Na, Razvan Magui si Valentin – Pokus Alex.

Ii felicitam si ii asteptam la redactia www.opiniatimisoarei.ro sa-si ridice premiile.
Adresa noastra este Strada Proclamatia de la Timisoara nr. 7, biroul 31. Castigatorii sunt asteptati zilnic la redactie, de luni pana vineri, intre orele 10.00 si 16.00, cu cartea de identitate.

Va reamintim, Caravana Book Land a poposit la Timisoara in perioada 22-27 mai cand timisorenii au fost oaspetii celui mai avangardist  targ de carte din Romania care a oferit o multime de titluri de carte, film, muzica si jocuri.  Peste 70 de edituri au participat in acele zile la Caravana BookLand de la Timisoara. Caravana a pornit spre alte meleaguri, insa pentru iubitorii de carte surprizele nu s-au terminat. 6 carti excelente, intr-o prezentare grafica deosebita sunt acum oferite castigatorilor concursului inedit organizat de opiniatimisoarei.ro si Bookland.

Cartile oferite sunt:

TAINA PICTORULUI  de Adele Geras- editura RAO
SOSA      de Isaac Bashevis-Singer ( laureat al premiului Nobel ) – editura HASEFER
APEL DIN NECUNOSCUT de Rodica Ojog-Brasoveanu – editura NEMIRA
RAZBOINICII  – editura NEMIRA
TIMPUL DEZARTICULAT de Philip K Dick – editura NEMIRA
MESERIE de David LodgeInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...