Noutati :

S-a gasit constructor pentru repararea a trei poduri, doua dintre ele pe soseaua Timisoara – Moravita

17 martie, 2022 - 01:09 PM
Autor: Redactie      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. O singura firma a castigat licitatia pentru repararea a trei poduri, doua dintre ele pe DN59, inTimis, iar al treilea pe DN57, in judetul Caras-Severin.

CITESTE SI: A fost finalizat primul proiect cu bugetare participativa al Consiliului Judetean Timis. Comuna Foeni are trei statii noi de autobuz

Cele trei poduri de afla in zona localitatilor Jebel, Denta si Racasdia, astfel:

Executie lucrari de intretinere periodica, prestari servicii de proiectare (faza PTh) si Asistenta tehnica la obiectivul “Pod pe DN 59 km 23+073 peste paraul Timisul Mort la Jebel“ – Ofertantul desemnat castigator este PORR Construct, cu pretul de 1.254.531,85 lei plus TVA.

Executie lucrari de intretinere periodica, prestari servicii de proiectare (faza PTh) si Asistenta tehnica la obiectivul „Pod pe DN 59 km 48+391 peste raul Barzava la Denta” – Ofertantul desemnat castigator este PORR Construct, cu pretul de 1.850.261,77 lei plus TVA.

Executie lucrari de intretinere periodica, prestari servicii de proiectare (faza PTh) si Asistenta tehnica la obiectivul “Pod pe DN 57 km 144+800 peste paraul Racasdia la Racasdia“ – Ofertantul desemnat castigator este PORR Construct, cu pretul de 1.666.856,04 lei plus TVA”, transmit reprezentantii DRDP Timisoara.

Lucrarile care vor fi executate la infrastructura si la suprastructura podurilor au scopul de a spori conditiile de siguranta a traficului.

Sursele de finantare pentru aceste investitii sunt din venituri proprii si transferuri de la bugetul de stat pentru activitatea de intretinere.

Dupa finalizarea proiectelor tehnice, executia lucrarilor este estimata a incepe, succesiv, din luna iunie 2022.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...