Opinia Timisoarei

S-a facut praf! TIR distrus sub Pasajul Jiul din Timisoara! Ce a patit soferul? FOTO

TIMISOARA. Pasajul Jiul pare a fi o adevarata capcana pentru soferii de camioane care fie raman blocati, fie isi distrug autovehiculele trecand pe sub el. Ultima victima a fost un TIR, al carui sofer a ignorat indicatoarele de inaltime si s-a avantat sub pod.

 

Coviltirul remorcii s-a destramat si s-a imprastiat pe sosea, ocupand doua benzi. Dupa cum se poate vedea in fotografia de mai sus primita de la un cititor opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim.

Doar norocul a facut ca TIR-ul sa nu aiba si incarcatura. Circulatia pe sub pasaj a fost blocata la iesirea de pe Circumvalatiunii catre Bega sau centru, dar si catre Gara de Nord.

Conducatorul auto va fi sanctionat contraventional pentru nerespectarea indicatorului care interzice accesul autovehiculelor cu inaltimea mai mare de 3,5 metri in pasajul Jiul„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ancuta Morariu, purtator de cuvant Inspectoratul Judetean de Politie Timis.

Soferul s-a ales cu o amenda de 195 de lei si a primit si 2 puncte penalizare la permis.

Aproape ca nu trece luna fara ca la acest pod de cale ferata sa nu se petreaca macar un incident de acest fel.
Conducatorii auto fie nu observa semnul care arata regimul de inaltime al pasajului, fie nu apreciaza bine dimensiunile masinilor.

 

Exit mobile version