Noutati :

S-a extins reteaua de apa-canal in Timis. Cum te poti bransa la noile retele?

19 iulie, 2016 - 11:14 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: UTILE
0

TIMISOARA. In urma finalizarii proiectului cofinantat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene prin Programul Operational Sectorial Mediu „Extinderea si modernizarea sistemului de alimentare cu apa si canalizare in judetul Timis”, in localitatile Timisoara, Sannicolau Mare, Jimbolia, Buzias, Faget, Deta, Sanmihaiu Roman, Utvin, Sacalaz, Recas, Ciacova si Gataia au fost extinse retelele de alimentare cu apa si de canalizare. Lucrarile au inclus si executia bransamentelor de apa potabila si a racordurilor de canalizare necesare pentru conectarea imobilelor la noile retele.

Conditia pe care trebuie sa o indeplineasca locuitorii imobilelor de pe strazile pe care au fost extinse aceste retele pentru a beneficia de serviciile centralizate de alimentare cu apa si de canalizare este sa incheie un Contract de furnizare a serviciului de alimentare cu apa si de canalizare cu societatea Aquatim SA. Pentru incheierea acestui contract este necesara eliberarea unui Aviz tehnic de bransare si/sau racordare (dupa caz) emis de catre Serviciul tehnic al Aquatim SA. Obtinerea avizului tehnic de bransare si/sau racordare se face in baza depunerii unui dosar, care trebuie sa cuprinda urmatoarele documente: o cerere tipizata completata si semnata, actul de proprietate al imobilului (extrasul de Carte Funciara – individual si colectiv si/sau contractul de vanzare-cumparare) si o copie dupa actul de identitate. Cererea tipizata poate fi descarcata online de pe site-ul Aquatim,  la sectiunea Clienti/Avize tehnice.

Locuitorii din Timisoara care doresc sa obtina avizul tehnic pot depune dosarul documentatiei la registratura Aquatim SA, de pe strada Gheorghe Lazar nr. 11 A, sau la Serviciul tehnic situat pe strada Treboniu Laurean nr. 7A. Locuitorii din celelalte localitati pot depune dosarul la sediul sucursalei de care apartin, la registratura Primariei din localitate sau sa-l inmaneze operatorilor de teren ai Aquatim SA.

Dupa eliberarea Avizului tehnic, clientii vor fi contactati telefonic sau prin e-mail pentru a se prezenta la Biroul Contracte al Aquatim SA, pe strada Treboniu Laurean nr. 7A, in vederea semnarii Contractului de furnizare a serviciului de alimentare cu apa si de canalizare.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...