Noutati :

S-a dovedit oficial! Daca esti slaba castigi mai mult decat ceilalti!

10 iunie, 2011 - 01:36 PM
Autor: Anonim      
Categorie: FUN
0

Un studiu american releva faptul ca slabele din SUA castiga cu 22 de mii de dolari mai mult decat femeiele care au kilograme in plus. Rezultate asemantoare au fost gasite si de catre cercetatorii finlandezi.

Subiectul este adus in discutie de catre revista italiana pentru femei Repubblica delle Donne. Femeile sufera diverse forme de discriminare la locul de munca, acesta este adevarul observat de toata lumea dar prea putin discutat si chiar neadmis.

Prestigioasa publicatie Journal of applied psychology confirma insa aceste observatii: femeile slabe castiga cu 22 de mii de dolari (aprox. 15 mii de euro) mai mult decat cele plinute. Si uite asa, kilogramele in plus scad salariul, noteaza facand haz de necaz, Repubblica delle Donne.

Studiul lui Timothy A. Judge de la Universitatea din Florida si Daniel M. Cable de la London Business School a mai aratat ca femeile, nu doar ca vor castiga mai putin daca nu au greutatea standard, ba chiar sunt pedepsite daca sunt supraponderale; astfel, lucratoarele plinute si foarte plinute pierd intre 9 si 19 mii de dolari pe an, in comparatie cu acele colege ale lor care sunt mai svelte.

Culmea, aceste observatii cu privire la pierderile de venit cauzate de felul cum arata, au fost notate doar in legatura cu femeile. In cazul barbatilor, kilogramele in plus nu au efecte relevante asupra venitului.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...