S-a dat startul pentru construirea de locuinte ANL la Giroc, langa Timisoara. Cine sunt beneficiarii

TIMISOARA. Consiliul Judetean Timis, reprezentat de vicele Alexandru Proteasa, a predat amplasamentul pentru construirea de locuinte ANL la Giroc, langa Timisoara. Va fi construit un bloc cu 22 de apartamente, cu parter si doua etaje, dar si doua scari.

CITESTE SI: Intersectia de la Centura Sud Timisoara cu Drumul Boilor se face pe banii CNAIR. Ministrul Transporturilor: Solutia tehnica e aprobata si va fi inclusa in contract

22 de noi apartamente, in Giroc, pentru medicii rezidenti. Am predat astazi amplasamentul pentru constructia unui nou bloc ANL, cu doua scari si regim de inaltime P+2 etaje, pe strada Arenei nr. 20 din localitate. Sprijinim astfel tinerii medici aflati la inceput de cariera, oferindu-le un motiv in plus sa ramana in tara la terminarea studiilor”, a anuntat Alexandru Proteasa.

Potrivit acestuia, investitia se ridica la 7.5 milioane lei, Consiliul Judetean asigurand o cofinantare de peste 550.000 lei.

Mai exact, ne angajam sa racordam la utilitati noul bloc. In plus, Consiliul Judetean a oferit si terenul pe care va fi construit blocul. Noile apartamente vor fi de doua camere, plus dependinte, suprafata construita desfasurata a blocului fiind de aproape 1900 mp.Termenul de executie a lucrarii este de 12 luni. Important de mentionat este ca medicii rezidenti se pot adresa CJ Timis pentru a solicita o locuinta in blocul pentru care am semnat astazi predarea amplasamentului”, a mai spus Proteasa.

Tot in Giroc, ANL construieste, cu sprijinul Consiliului Judetean Timis, alte patru blocuri, un total de 88 de apartamente destinate inchirierii de catre tineri. Si aici se asigura racordarea la utilitati si a fost pus la dispozitie terenul necesar.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...