Noutati :

S-a dat startul admiterii la Universitatea de Vest din Timisoara! Vezi cate locuri sunt puse la bataie la UVT!

8 iulie, 2013 - 11:04 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

Universitatea de Vest din Timisoara anunta startul admiterii de vara 2013. Anul acesta, Universitatea vine cu o oferta educationala ce cuprinde 2000 de locuri bugetate la ciclul licenta, in cadrul celor 11 facultati si mai mult de 70 de specializari.

Universitatea de Vest din Timisoara isi doreste sa atraga cei mai buni absolventi de liceu, astfel ca in acest an a reintrodus examenul de admitere. Pe langa utilizarea mediei de la bacalureat, fiecare facultate a introdus probe de admitere. Trebuie mentionat ca acestea nu necesita o pregatire suplimentara a candidatilor fata de cea pentru bacalaureat.

De asemenea, UVT detine si o oferta educationala consistenta la ciclul master venind in intampinarea abolventilor de licenta cu nu mai putin de 137 de specializari in domenii dintre cele mai diverse.

Admiterea la UVT se desfasoara in perioada 8 – 20 iulie. Mai multe detalii se regasesc pe pagina de internet http://www.uvt.ro/academic/admitere/Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...